ТИКВЕН ПРОТЕИН пудра RAAB VITALFOOD
В наличност
81703 81704
ТИКВЕН ПРОТЕИН пудра RAAB VITALFOOD
Био Тиквен Протеин на Raab Vitalfood е висококачествен растителен протеин, произведен от 100% чист прах от тиквено семе (частично обезмаслено) от контролирано органично земеделие в Австрия. Благодарение на високото съдържание на протеин – 59%, той е отличен избор за спортисти и хора, търсещи натурална алтернатива на животинските протеини. Продуктът е богат на всички незаменими аминокиселини, растителни фибри, ненаситени мастни киселини и бионаличен магнезий, които допринасят за здравето на мускулите, сърцето и нервната система. Тиквеният протеин подпомага възстановяването на мускулите след тренировка, намалява умората и е чудесно допълнение към балансиран хранителен режим.
- 100% чист тиквен протеин на прах
- Високо съдържание на протеини – 59%
- Съдържа всички необходими аминокиселини
- Източник на фибри, ненаситени мастни киселини и магнезий
- Подпомага мускулното възстановяване и намалява умората
- Подходящ за балансирано хранене и активен начин на живот
- Притежава естествен аромат и вкус на тиквени семки
- Може да се добавя към смутита, шейкове, десерти и печива
- Без глутен, лактоза, изкуствени добавки и ГМО
- 100% веган и сертифициран био продукт
Състав:
| Енергия | 1610 kJ / 384 kcal |
| Мазнини | 13 g |
| от които наситени мастни киселини | 2.6 g |
| Мононенаситени мастни киселини | 3.6 g |
| Полиненаситени мастни киселини | 6.4 g |
| Въглехидрати | 2.7 g |
| от които захари | 1.6 g |
| Фибри | 10 g |
| Протеин | 59 g |
| Сол | < 1 g |
| Магнезий | 800 mg |
Аминокиселинен профил:
| Изолевцин | 2.1 g |
| Левцин | 4.0 g |
| Лизин | 1.9 g |
| Метионин | 1.1 g |
| Цистеин | 0.7 g |
| Фенилаланин | 2.8 g |
| Тирозин | 1.9 g |
| Треонин | 1.7 g |
| Триптофан | 1.0 g |
| Валин | 2.7 g |
Начин на употреба:
- Разтворете 1 порция (около 20 г) в 250 мл течност – смути, шейк, бадемово, овесено, соево, кокосово или оризово мляко.
- Може да се добавя също към закуски с мюсли, десерти, ястия и печива.
- Подходящ е за замяна на част от брашното при печене.
- Продуктът може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.
Още от RAAB VITALFOOD






