TOMMEE TIPPEE Advanced Anti-Colic Шише 260 мл ( 0+ м ) - Дизайн Слон

В наличност
66067\Слон
21.90 лв.
Опаковка
1 брой

TOMMEE TIPPEE Advanced Anti-Colic Шише 0м+ 260 мл Слон

 

Шише Tommee Tippee Advanced Anti-Colic 260 мл с биберон с бавен поток (0м+)  е подходящо за бебета със смесено хранене, както от гърда, така и от шише. Шишетата Advanced Anti-Colic са проектирани да намалят риска от колики. Бебетата проявяват симптоми на колики, ако поемат твърде много въздух по време на хранене. С уникалната си тройна анти-колик система, шишето Advanced Anti-Colic помага да се спре смесването на въздуха с млякото и да отведе въздушните балончета далеч от коремчето на бебето.

  • Уникалната тройна система за пропускане на въздух извлича въздуха от шишето и от млякото, а звездообразната клапа предотвратява движението на млякото нагоре по тръбата, което означава.
  • Звездообразна клапа, която не пропуска въздух в млякото и предотвратява връщането на мляко обратно нагоре по тръбичката, така че няма прокапване.
  • Индикация за температурата на млякото. Топлочувствителния сензор, вграден в тръбичката индикира цветово температурата на млякото: в РОЗОВ цвят, когато храната на бебето е твърде гореща (повече от 37°C); в ЛИЛАВ цвят, когато храната е с умерена температура подходяща за консумация от бебето; в СИН цвят, когато храната на бебето е твърде студена.
  • Мек силиконов биберон с естествено усещане имитира естественото кърмене.
  • Фoрмата нa бибepoнa, пoдoбнa нa гъpдaтa на майката, пoзвoлявa на бeбeтo дa зacyчe лecнo и yлecнявa ĸoмбиниpaнeтo нa ĸъpмeнe и xpaнeнe c шишe.
  • Koмпaĸтнaта фopмa на шишето Тоmmее Тіррее Advanced Anti-Colic е проектирана дa ce дъpжи в нaй-ecтecтвeнoтo пoлoжeниe пo вpeмe нa xpaнeнe, което пoзвoлявa на бeбeтo дa e пo-близo дo Bac.
  • 0% ВРА - зa пълнo cпoĸoйcтвиe, вcичĸи пpoдyĸти Тоmmее Тіррее ca бeз Биcфeнoл-A (ВРА).
  • Подходящи за почистване или стерилизация в микровълнова печка, стерилизатор или съдомиялна машина.
     
ХАРАКТЕРИСТИКИ
Обем260 мл
МатериалПолипропилен (PP)

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg