УРИКОД сашета Bionat

ИЗЧЕРПАН
61502
32.40 лв.
Опаковка
30 сашета
Баркод (EAN)
3800500873022

УРИКОД сашета Боинат

URICODE satchets Bionat

 

Урикод е препарат, който влияе благоприятно върху здравето на уринарния тракт - пикочния канал, пикочния мехур, уретерите (пикочопроводите) и бъбреците. Предназначен е за възрастни и деца над 12 годишна възраст. Съдейства за прочистване на пикочните пътища и за повишаване на тяхната устойчивост и защита. Високата ефективност на продукта е гарантирана от синергичното действие на трите активни съставки с доказан благоприятен ефект върху здравето на уринарния тракт:

 • D-маноза - натурален монозахарид, срещащ се в някои плодове, като ябълки и различни видове боровинки. Почти не се усвоява от човешкото тяло. Функционира като незаменима част от естествения процес за очистване на организма. Наличието на достатъчно D-маноза в тялото е от ключово значение за здравето и чистотата на уринарния тракт. Дефицитът й води до намалена устойчивост срещу различни причинители на инфекции. Само 60-90 минути след като е приета, D манозата се излъчва в урината. При движението си извън тялото, активно подпомага прочистването на пикочните пътища.
 • Патентован екстракт Cran d'Or - 100%-ен концентрат от плодове на американска червена боровинка (Vaccinium macrocarpon), известна с многобройните си ползи за човешкото здраве. Цени се високо, тъй като е в състояние да поддържа нормалната работа на уринарния тракт. Това се дължи основно на голямото съдържание на проантоцианидини (PAC). Екстрактът Cran d'Or е създаден от цели плодове на червена боровинка (плодова пулпа, сок, кожица и семки). Съдържа пълния спектър от ценни компоненти, които взаимно допълват и усилват своето действие. Въпреки че, за най-значими обикновено се посочват проантоцианидините, червените боровинки са богати и на други важни биологичноактивни вещества - антоцианини, полифеноли, танини и др. Те засилват действието на проантоцианидините и осигуряват максимална ефективност на екстракта. Всички активни съставки на Cran d'Or са капсулирани с помощта на технологията BioShield в обвивка от естествените фибри на плода. По този начин те преминават непроменени през агресивната стомашна среда и се абсорбират бавно и контролирано в тънките черва, което гарантира оптималното им въздействие.
 • Витамин D3 - важен фактор от имунната защита на организма. Поддържа устойчивостта срещу бактериални инфекции, включително и тези на уринарния тракт. Във формулата на хранителната добавка витамин D3 работи синергично с D-манозата и екстракта Cran d'Or, като допълва и подобрява тяхното действие.

 

Състав:

 • сукроза, D-маноза, Cran d'Or, регулатор на киселинността: лимонена киселина, аромат: боровинка на прах, холекалциферол (витамин D3).
 • D-маноза - 500 mg
 • Cran d'Or - патентован сух екстракт от плодове на червена боровинка - 514 mg
 • Холекалциферол (витамин Д3) - 1 μg

 

Начин на употреба:

 • Препоръчителна дневна доза е 1 саше. Разтворете съдържанието в половин до една чаша вода и изпийте веднага. Може да се приема по всяко време на деня. Продължителността на употреба е поне 4 седмици. За най-добри резултати се препоръчва 3-месечен непрекъснат прием.
 • Може да се приема самостоятелно или заедно с лекарствени и други средства, предписани от лекуващия лекар.
Още от Bionat
 1. УРИКОД за деца сашета Bionat
  УРИКОД за деца сашета Bionat
  16.75 лв.
 2. ВИЗИКОД сироп Bionat
  ВИЗИКОД сироп Bionat
  18.60 лв.
 3. ОМНИКОД ИМУНО капсули Bionat
  ОМНИКОД ИМУНО капсули Bionat
  34.48 лв.
 4. УРИКОД ФОРТЕ сашета Bionat
  УРИКОД ФОРТЕ сашета Bionat
  23.44 лв.
 5. ВИЗИКОД сашета Bionat
  ВИЗИКОД сашета Bionat
  27.31 лв.

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg