ВЕЧЕРНА ИГЛИКА + ВИТАМИН Е

Продукт №
51724
ИЗЧЕРПАН
10.00 лв.
Опаковка
30 капсули

ВЕЧЕРНА ИГЛИКА + ВИТАМИН Е

 

  • Допринася за поддържане на нормални стойности на хормоните в организма;
  • Благоприятства за нормалното функциониране на нервната система;
  • Подпомага за красива коса и кожа.

Масло от вечерна иглика:

Родината на вечерната иглика е Северна Америка, но се среща и в Европа. Тя е била широко използвана и много ценена билка от местните индиански племена. Маслото е богат източник на полиненаситени мастни киселини - Омега 6. Маслото от вечерна иглика съдържа 2 от най-важните Омега 6 полиненаситени мастни киселини, а именно алфа-линолеинова киселина и изключително ценната гама-линоленова киселина (GLA) >9%. Гама-линоленовата киселина се синтезира в минимални количества в човешкото тяло и служи като прекурсор (предшественик) в синтеза на редица простагландини. Простагландините участват в регулиране на много и различни процеси в тялото - например в поддържането на нормалния тонус на гладката мускулатура. Гама-линоленовата киселина (GLA) подпомага за нормалното функциониране на много органи и системи в тялото.

Витамин Е, Токоферол:

Витамин Е е мастно разтворим витамин - мощен антиоксидант. Витамин Е допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес.

Препоръки:

Препоръчва се по 1 - 2 капсули дневно, след храна. За да се постигне ефект, се препоръчва приемът на Вечерна иглика + Вит Е да продължи не по-малко от 2-3 месеца, след което може да се направи кратка почивка.

Състав:

  • 100% студено пресовано масло от вечерна иглика (Evening primrose oil) - 1000 mg
  • Съдържание на гама - линоленова киселина (GLA) - >90 mg
  • D-алфа-токоферил ацетат (витамин Е) - 6,2 mg (8 IU*)

 

 

ИЗПЪЛНИТЕЛНА АГЕНЦИЯ ПО ЛЕКАРСТВАТА

Разрешително № АП-1007

за търговия по интернет