ВИНОГИН ГИНКО ПЛЮС За памет и кръвооросяване капсули VITAGOLD

ИЗЧЕРПАН
48899
6.85 лв.
Опаковка
20 капсули

ВИНОГИН ГИНКО ПЛЮС За памет и кръвооросяване капсули ВИТАГОЛД

VINOGIN GINKO PLUS capsules VITAGOLD

 

Допринася за нормалното функциониране на паметта, концентрацията, сърдечно-съдовата система и кръвообращението.

  • ГИНКО БИЛОБА е един от най-старите дървесни видове, появил се вероятно още преди 200 милиона години. Родината му е Югоизточна Азия, но днес е широко разпространено в целия свят. Екстрактът от листата на гинко билоба съдържа голямо разнообразие от биологично активни вещества (флавоноиди), които благоприятстват състоянието на целият организъм. Гинко - флавоноидите допринасят за нормалното функциониране на най-малките кръвоносни съдове и подпомагат циркулацията на кръвта. Гинко Билоба допринася за нормалното функциониране на мозъчните клетки, концентрацията и паметта. Допринася за нормалното функциониране на кръвоносните съдове, кръвооросяването на мозъка и крайниците (топли ръце и крака). Има изразен антиоксидантен ефект.
  • ЕКСТРАКТ ОТ ГРОЗДОВИ СЕМКИ представлява мощен антиоксидант - 20 пъти по-силни от Витамин С. Допринася за нормалното функциониране на кръвоносните съдове и сърдечно-съдовата система като цяло.

 

Състав:

1 капсула съдържа:

  • Гинко билоба - 200 мг
  • Гроздово семе - 50 мг

 

Препоръки:

За да се постигне ефект, се препоръчва приемът на VinoGin "Gingko plus" да продължи не по-малко от 2 месеца, след което може да се направи кратка почивка.

0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2022 epharm.bg