ВИНОГИН За памет, сърце и кръвооросяване капсули VITAGOLD

В наличност
48955 53315
от 12.47 лв. 13.85 лв.
Опаковка
 • 30 капсули
 • 60 + 20 капсули

ВИНОГИН За памет, сърце и кръвооросяване капсули ВИТАГОЛД

VINOGIN Memory, heart and bloodflow capsules VITAGOLD

 

Виногин съдържа доказаната комбинация от екстракт от Гинко билоба и Магнезий, обогатена с екстракт от Гроздови семена и Селен. Стандартизираният екстракт от Гинко билоба (EGb 761) във ВИНОГИН съдържа 24% флавоноиди, 6% терпенови лактони. Спомага за правилното функциониране на нервна, мускулна и сърдечносъдова системи. Подобрява кръвооросяването на мозъка и крайниците. Подпомага мозъчните функции - памет и концентрация. Премахва усещането за студени ръце и крака.

 • Екстракт от Гинко билоба подобрява кръвооросяването на мозъка, като по този начин противодейства на намаляване на когнитивните способности. Подобрява общото умствено здраве и качеството на живот при възрастни хора с нормална познавателна функция. В рандомизирано, двойно - сляпо проучване, контролирано с плацебо, се оценява ефекта на Гинко билоба екстракт върху умствените функции - 260 пациенти с лека до умерена степен на когнитивно увреждане, приемали EGb 40 мг или 80 мг или плацебо, три пъти дневно в продължение на 3 месеца. Проучването доказва, че терапията с екстракт от гинко билоба подобрява обективните измерители на церебралната функция - концентрация, внимание и краткосрочна вербална памет. Проучване доказа, че здравите по-възрастни хора, приемали EGb, имат подобрение на дейностите от ежедневието, настроението и тонуса и тези ефекти нарастват с приема на екстракта от Гинко билоба. Общо 1570 мъже и жени на средна възраст 65 години са участвали в това проучване с паралелни групи, приемали 120 мг EGb дневно в продължение на четири, шест или девет месеца. Венотонично действие върху съдовете на мозъка. Антиагрегатно (противосъсирващо) действие. Антиатероматозно действие, забавя отлагането на холестерол по стените на съдовете и по такъв начин забавя стареенето. Подобрява проходимостта в артериите. Спомага за плавно понижение нивата на серумния холестерол и на триглицеридите. Подобрява циркулацията на кръвта и ретинопатията при диабетици.
 • Екстракт от Гроздови семена (Grape Seed extract) е концентриран източник на олигомерни проантоцианидини (ОРС). Укрепва кръвоносните съдове, подобрява кръвообращението. Мощен антиоксидант.
 • Магнезий има важна роля във функциите на нервната система и мускулите.Съдейства за правилното функциониране на сърдечносъдовата система и участва в регулирането на сърдечния ритъм. Подпомага мускулната релаксация.
 • Селен има антиоксидантно действие. Положителен ефект върху имунната система,

 

Състав:

 • Екстракт от Гинко билоба - 100 мг
 • Екстракт от гроздови семена - 55 мг
 • Селен - 55 мкг
 • Магнезий - 144 мг

 

Препоръки:

Приема се по 1 капсула дневно след храна. За постигане на максимален ефект се препоръчва приемът на продукта да продължи не по-малко от 2 месеца, след което може да се направи почивка.

Още от VITAGOLD
 1. САНИЛАКС капсули VITAGOLD
  САНИЛАКС капсули VITAGOLD
  Специална цена 14.40 лв. 22.50 лв.
 2. МАСЛО ОТ ЧЕСЪН капсули VITAGOLD
  МАСЛО ОТ ЧЕСЪН капсули VITAGOLD
  Специална цена 9.30 лв. 16.90 лв.
 3. ГЕЛ С ЧЕРВЕНИ ЛОЗОВИ ЛИСТА И ДИВ КЕСТЕН VITAGOLD
  ГЕЛ С ЧЕРВЕНИ ЛОЗОВИ ЛИСТА И ДИВ КЕСТЕН VITAGOLD
  Специална цена 7.14 лв. 11.90 лв.
 4. АСТАКСАНТИН Макс капсули VITAGOLD
  АСТАКСАНТИН Макс капсули VITAGOLD
  Специална цена 17.72 лв. 27.70 лв.
 5. ФЛЕКСАЛГИН капсули VITAGOLD
  ФЛЕКСАЛГИН капсули VITAGOLD
  Специална цена 38.42 лв. 42.70 лв.

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg