VITAMIN C+ D3 + VITAMIN C 1000 mg Power of Nature

В наличност
69532
39.01 лв.
Опаковка

30 + 20 таблетки

Баркод (EAN)
5200321011852

VITAMIN C+ D3 + VITAMIN C 1000 mg 

ВИТАМИН Ц + Д3 + ВИТАМИН Ц 1000 мг

 

VITAMIN C 1000 мг  + D3 1000 iu таблетки:

Таблетките с удължено освобождаване Витамин C + D3 1000mg / 1000iu се произвеждат по специален процес, който задържа витамин C в микросфери, позволявайки му да се освобождава бавно. Това означава, че усвояването му е непрекъснат процес, тъй като постепенното му освобождаване става за 4 до 6 часа. По този начин полезните ефекти на витамин С са налични в организма за по-дълъг период от време.

Витамините C и D допринасят за нормалното функциониране на имунната система. Витамин С помага за защита на клетките от оксидативен стрес, докато витамин D помага за поддържане на нормалното състояние на костите, зъбите и мускулната функция.

 

Състав:

Витамин C  1000mg
Витамин D3 25μg 
  • L-аскорбинова киселина (витамин С), микрокристална целулоза, магнезиеви соли на мастни киселини, силициев диоксид, холекалциферол (витамин D3).
  • Без глутен, лактоза, консерванти, изкуствени оцветители.

 

Начин на употреба:

  • Възрастни: Приемайте по 1 таблетка дневно като хранителна добавка или според указанията на Вашия лекар.

 

VITAMIN C 1000mg таблетки :

Биофлавоноидите са група полифенолни съединения от растителен произход, известни със своята антиоксидантна активност. Плодът на дивата роза е източник на различни антиоксидантни микроелементи.

Витамин С допринася за нормалното функциониране на имунната система, защитава клетките от оксидативен стрес и допринасия за нормалното образуване на колаген и нормалното функциониране на кръвоносните съдове, костите, хрущялите и кожата.

 

Състав:

  • Витамин С - 1000mg 
  • L-аскорбинова киселина (витамин С), микрокристална целулоза, хидроксипропилметилцелулоза, цитрусови биофлавоноиди (екстракт от плодове от Citrus aurantium L.), прах от плодове на дива роза (Rosa canina), магнезиеви соли на мастни киселини, силициев диоксид, покритие (хидроксипропилметилцелулоза).
  • Без глутен, лактоза, консерванти, изкуствени оцветители.

 

Начин на употреба:

  • Възрастни: Приемайте по 1 таблетка дневно, за предпочитане преди основното хранене, като хранителна добавка или според указанията на Вашия лекар.

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg