ВИТАМИН D3 ВЕГАН 2000 IU капсули Natural Factors

В наличност
67341
70.54 лв.
Опаковка
90 капсули
Баркод (EAN)
068958010687

ВИТАМИН D3 (веган) 2000 IU капсули Нечеръл Факторс

VITAMIN D3 (vege) 2000 IU capsules Natural Factors

 

Веганският витамин D3 на Natural Factors е висококачествена хранителна добавка, специално разработена за вегани и строги вегетарианци, която подпомага изграждането и поддържането на здрави кости, стави и мускули, укрепва имунната система, намалява тревожността, безпокойството и риска от сърдечно-съдови заболявания и др.

Веганският витамин D3 е естествен витамин в най-биоактивната му форма, холекалциферол (витамин D3). Холекалциферолът е предпочитаната му биоактивна разновидност в човешкия организъм. Той има от 1.7 до 3 пъти по-висока активност и по-дълготраен ефект от ергостерола (витамин D2).

Веганският витамин D3 е извлечен от див лишей, спазвайки прецизно всички стандарти, за да се гарантира оптималната му чистота. Той не съдържа изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, млечни продукти, пшеница, глутен, дрожди, соя, яйца, риба, черупчести, сол, ядки и ГМО и е подходящ за строги вегетарианци и вегани.

  • Подходящ за вегани и строги вегетарианци

  • Насърчава абсорбцията на калций и фосфор за здрави кости и зъби

  • Поддържа имунната система

  • Формула без ГМО, извлечена от див лишей

Витамин D, известен като „витамин от слънцето“, е жизненоважен за развитието на костите и имунната система. Той улеснява ефективното усвояване на калций, което от своя страна спомага за формирането и поддържането на здрави кости и зъби. Най-добрият източник на витамин D е слънчевата светлина. Среща се и в храни като рибата, яйцата и млечните продукти. Но строгите вегетарианци и веганите избягват консумацията на подобни храни затова при тях често се наблюдава липсата му и имат нужда да го приемат като добавка.

 

Състав:

  • Витамин D3 (холекалциферол  от лишей) - 2000 IU/ 50 µg  

  • Микрокристална целулоза, растителна капсула (въглехидратна гума [целулоза], пречистена вода), растителен лубрикант (палма).

  • Не съдържа: Изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, млечни продукти, пшеница, глутен, дрожди, соя, яйца, риба, черупчести, сол, ядки и ГМО. Подходящо за вегетарианци/ вегани.

 

Начин на употреба:

  • По 1 капсула 1- 2 пъти дневно.

0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2023 epharm.bg