Facebook Pixel

Витаслим ФИТНЕС

Продукт №
39865
В наличност
Special Price 15.90 лв. 17.42 лв.
Витаслим

Vitaslim FITNESS

Витаслим ФИТНЕС 570 мг. х 30 капс.

Vitaslim FITNESS е най-чистият L-carnitine в света – съдържа L-carnitine Carnipure™ от Lonza. Той е най-мощното натурално средство за тотално изчистване на мазнините. Ускорява изгарянето на мастните натрупвания, като в същото време набавя енергия и сила на тялото.

Vitaslim FITNESS дава наистина забележителни резултати, защото L-carnitine е в течна форма (патентована технология Licaps® на Capsugel). Капсулирането съхранява необикновените му качества чак до момента на неговото усвояване в организма.

Vitaslim FITNESS бързо и ефективно изгаря подкожните мазнини. Ускорява изхвърлянето на токсините, получени след горенето, чрез потта (особено при спорт). Енергетизира тялото, като доставя кислород до мускулите. Тялото става по-атлетично и оформено.

Пълният потенциал на действие на Vitaslim FITNESS се разгръща при интензивна физическа активност и спорт. Той прави мускулите по-издръжливи на натоварвания. Значително ускорява възстановяването на мускулите след спорт, защото предотвратява накъсването на мускулните влакна. Спира появата на мускулна треска, като тушира образуването на млечна киселина в мускулите. Преобразува мастните натрупвания в мускулна маса. Фигурата става по-стегната и изваяна.

Vitaslim FITNESS подкрепя кръвообращението и функциите на мозъка, повишава енергията в клетките на имунната система и спомага дейността на сърцето. Особено полезен е за възрастни хора и вегетарианци, тъй като при тях се наблюдава дефицит на L-carnitine в организма.

1–2 капсули 2 пъти дневно (сутрин и обед) по време на хранене или след това. Допълнителен прием от 1–2 капсули преди физическо натоварване. Препоръчителна схема: приема се 2–3 седмици, прави се пауза от 2–3 седмици, след което цикълът прием–пауза се повтаря до постигане на желания резултат.

Противопоказания: Не са известни.

L-carnitine във Vitaslim FITNESS е произведен от швейцарската фирма Lonza – най-уважаваният производител на 100 % чист L-carnitine (Vitaslim FITNESS не съдържа D-carnitine). Логото Carnipure™ е гаранция за произход и безкомпромисно качество на предлагания продукт.

L-carnitine стимулира изгарянето на мазнините, дори и без упражнения, и допринася за ефективното редуциране и контролиране на телесното тегло. След горенето L-carnitine транспортира и изхвърля остатъчните вещества извън клетката. От изгорените мазнини се осигурява енергия за тялото.

L-carnitine повишава издръжливостта на мускулите и отлага умората. Това е особено ценно при физически натоварвания и спорт. Доказано ефективно осигурява енергия за дейността на клетките на имунната система и за работата на сърцето. Препоръчва се по време на бременност и кърмене, както и при възрастни хора и вегетарианци.

СЪСТАВ

КОЛИЧЕСТВО
в 1 капсула

L-карнитин (L-carnitine, Carnipure™)

300 mg

Помощни вещества: глицерол, хипромелоза, вода, малтодекстрин

 

 

Vitaslim

ИЗПЪЛНИТЕЛНА АГЕНЦИЯ ПО ЛЕКАРСТВАТА

Разрешително № АП-1007

за търговия по интернет