LINE капсули Vitaslim

В наличност
39759
Специална цена 17.50 лв. 21.88 лв.
Опаковка
30 капсули

Витаслим ЛАЙН капсули

VITASLIM LINE

 

Ефективно редуцира теглото, особено в проблемните зони и осигурява трайно отслабване.

 

ДЕЙСТВИЕ:

Vitaslim LINE е комбинация от биологично активни вещества, която съдейства за успешно намаляване (редукция) на телесното тегло особено в проблемните зони. Осигурява дълготраен ефект и поддържане на здравословно тегло. Vitaslim LINEускорява обмяната на веществата, съдейства за редуциране на мастната тъкан и инициира бързото освобождаване на енергия в организма. Подобрява телесната композиция (съотношението мастна маса – мускулна маса), което е условие за трайно отслабване. <p > Серията от продукти на Vitaslim е разработена така, че те успешно се комбинират помежду си. Те са напълно съвместими и могат взаимно да се допълват и да подпомагат ефектите си. Vitaslim LINEмощно усилва обмяната на веществата и съчетан с Vitaslim LIGHT, който потиска апетита, теглото намалява значително по-бързо и ефективно.

 

ПРИЛОЖЕНИЕ:

По 1 капсула 3 пъти дневно. За траен резултат е необходима продължителност на приема не по-малка от 3 месеца.

 

СЪСТАВ:

 • Конюгинирана линолова киселина (CLA/Conjugated Linoleic Acid) – 305 mg
 • Екстракт от зелен чай (Camellia sinensis extract) – 100 mg
 • Екстракт от гуарана (Guarana Extr.) – 50 mg
 • Хром (като Chromium (III) Chloride) – 25 µg

 

ДЕЙСТВИЕ НА АКТИВНИТЕ СЪСТАВКИ:

 • Конюгираната линолова киселина (CLA)е с клинично доказан ефект за намаляване на телесното тегло. При прием ускорява метаболизма на мазнините, което води до редукция на натрупаните в организма мастни вещества, особено абдоминалните - отслабване. Подобрява формирането на чистата мускулна маса и ускорява загубата на мазнини. Това води до редица благоприятни за здравето ефекти: повишаване нивото на метаболитните процеси, намаляване на мастната тъкан в коремната област, поддържане в здравословни граници на холестерола, триглицеридите и кръвната захар, подобряване на имунната защита.
 • Тривалентният хроме олигоелемент, необходим за повишаване метаболизма на захарите, за действието и ефективността на инсулина в организма. Хромът директно се включва в обмяната на въглехидратите, мазнините и протеините. Редица научни изследвания доказват ефективността на хрома за поддържане в нормални стойности на кръвната захар, на липидите и холестерола, за редукция на мастната тъкан и повишаване на мускулната маса - отслабване. Значително по-добър ефект е наблюдаван при комбинирания прием на конюгирана линолова киселина (CLA) с хром. Комбинацията повишава въглехидратния метаболизъм и подобрява телесната композиция (съотношението мастна маса – мускулна маса).
 • Екстрактът от зелен чайе богат на биологично активни вещества – полифеноли, които ускоряват храносмилането на мазнините и съдействат за тяхното по-бързо изгаряне и разграждане в черния дроб. Най-висока ефективност при редукцията на теглото и намаляване обиколката на талията (отслабване) проявява полифенолът – епигалокатехин галат (EGCG), съдържащ се в зеления чай. EGCG намалява растежа на мастните клетки, участва в регулиране продукцията на глюкоза в черния дроб и повишава чувството за ситост. Съществуват клинични доказателства за ефекта на екстракта от билката зелен чай при затлъстяване: намалява се телесното тегло за сметка на редукцията на мазнините, като се повишава техният метаболизъм и оксидация.
 • Екстрактът от билката гуаранасъдържа специално вещество, форма на кофеин, наречено гуаранин, което инициира бързото освобождаване на енергия в човешкия организъм. Термогенетичните свойства на екстракта от гуарана подобряват обменните процеси в организма и отделянето на топлинна енергия. Съвременните клинични изследвания показват и благотворното въздействие на гуараната при подкрепа на умствената дейност, при намаляване на умората и поддържане на жизнеността и младостта. Налице са сериозни научни доказателства за ефекта на гуараната върху редукцията на теглото - отслабване, както и за поддържане на здравословно тегло без излишни килограми.
Още от Vitaslim
 1. ProCombo Baby капки Vitaslim
  ProCombo Baby капки Vitaslim
  14.66 лв.
 2. КОЛАНОЛ капсули Vitaslim
  КОЛАНОЛ капсули Vitaslim
  Специална цена 36.20 лв. 45.25 лв.
 3. ProCombo капсули Vitaslim
  ProCombo капсули Vitaslim
  16.90 лв.
 4. MagCombo капсули Vitaslim
  MagCombo капсули Vitaslim
  Специална цена 11.10 лв. 13.87 лв.
 5. LIVE VITAMINS ЖИВИ ВИТАМИНИ капсули Vitaslim
  LIVE VITAMINS ЖИВИ ВИТАМИНИ капсули Vitaslim
  Специална цена 14.80 лв. 18.50 лв.

0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2023 epharm.bg