Витаслим ЛАЙН дъвки

Vitaslim LINE Chewing Gum

 

Дъвките Vitaslim LINE са най-сладкия и забавен начин за отслабване и контрол на теглото. Те работят на принципа дъвчеш и отслабваш.

 

Вкусът и видът на дъвката Vitaslim LINE не се различава от познатите дъвки, но съдържанието й е специално. В нея са вложени две активни съставкие – екстракт от гуарана и екстракт от зелен чай, които разграждат и изгарят натрупаните мазнини. Те действат концентрирано върху проблемните зони – бедра, талия и ханш. Дъвките Vitaslim LINE са много добра добавка към програма за отслабване с продуктите Vitaslim LIGHT, Vitaslim LINE (капсули) и Vitaslim FITNESS. Комбинирането осигурява трайно и здравословно намаляване на килограмите.
Дъвките са идеално средство за дългосрочно поддържане на нормално тегло.

Дъвките Vitaslim LINE не съдържат захар. Те помагат за намаляване на деминерализацията на зъбите и за редуциране на киселинността в зъбните плаки. По този начин се намалява риска от развитие на зъбен кариес.

 • При самостоятелен прием с цел отслабване: По 2 дражета 3 пъти дневно след основните хранения. Благотворният ефект се получава при дъвчене на 2–3 г дъвка без захар в продължение на 20 минути поне три пъти на ден след хранене.
 • При самостоятелен прием с цел поддържане на теглото: 1–3 дъвки дневно.
 • При комбиниран прием с останалите продукти: 1–3 дъвки дневно.

 

Противопоказания:

Прекомерната консумация може да предизвика слабително действие! Продуктът е източник на фенилаланин! Не се препоръчва при деца, бременни и кърмещи жени.

 

 • Екстрактът от зелен чай проявява висока ефективност при редукцията на теглото и намаляването на обиколката на талията. Съдейства за активизиране на обменните процеси и ограничаване натрупването на нови мазнини. Участва в регулирането на продукцията на глюкоза в черния дроб и повишава чувството за ситост.
 • Екстрактът от гуарана допринася за по-доброто отделяне на топлинна енергия от организма. Гуараната спомага за ускоряване на обменните процеси в организма. Съвременните клинични изследвания доказват благотворното въздействие на гуараната в подобряването на умствената дейност, намаляването на умората и поддържането на жизнеността и младостта.

 

СЪСТАВ

КОЛИЧЕСТВО
в 1 драже

Екстракт от зелен чай (Camellia sinensis extract)

4,51 mg

Екстракт от гуарана (Guarana Extr.)

3,86 mg

Подсладители:

ксилитол, манитол, малтитол, сукралоза, ацесулфам;

 
Още от Vitaslim
 1. MagCombo капсули Витаслим
  MagCombo капсули Витаслим
  Специална цена 11.36 лв. 12.62 лв.
 2. LIVE VITAMINS ЖИВИ ВИТАМИНИ капсули Витаслим
  LIVE VITAMINS ЖИВИ ВИТАМИНИ капсули Витаслим
  Специална цена 13.46 лв. 16.84 лв.
 3. LINE капсули Витаслим
  LINE капсули Витаслим
  Специална цена 16.50 лв. 19.90 лв.
 4. ProCombo Baby капки CAPSUGEL
  ProCombo Baby капки CAPSUGEL
  Специална цена 15.59 лв. 18.34 лв.
 5. ProCombo капсули CAPSUGEL
  ProCombo капсули CAPSUGEL
  Специална цена 15.83 лв. 19.07 лв.

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2022 epharm.bg

0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2022 epharm.bg