Витаслим ЛАЙН дъвки

Продукт №
41775
ИЗЧЕРПАН
3.60 лв.
Опаковка
10 броя

Витаслим ЛАЙН дъвки

Vitaslim LINE Chewing Gum

 

Дъвките Vitaslim LINE са най-сладкия и забавен начин за отслабване и контрол на теглото. Те работят на принципа дъвчеш и отслабваш.

 

Вкусът и видът на дъвката Vitaslim LINE не се различава от познатите дъвки, но съдържанието й е специално. В нея са вложени две активни съставкие – екстракт от гуарана и екстракт от зелен чай, които разграждат и изгарят натрупаните мазнини. Те действат концентрирано върху проблемните зони – бедра, талия и ханш. Дъвките Vitaslim LINE са много добра добавка към програма за отслабване с продуктите Vitaslim LIGHT, Vitaslim LINE (капсули) и Vitaslim FITNESS. Комбинирането осигурява трайно и здравословно намаляване на килограмите.
Дъвките са идеално средство за дългосрочно поддържане на нормално тегло.

Дъвките Vitaslim LINE не съдържат захар. Те помагат за намаляване на деминерализацията на зъбите и за редуциране на киселинността в зъбните плаки. По този начин се намалява риска от развитие на зъбен кариес.

  • При самостоятелен прием с цел отслабване: По 2 дражета 3 пъти дневно след основните хранения. Благотворният ефект се получава при дъвчене на 2–3 г дъвка без захар в продължение на 20 минути поне три пъти на ден след хранене.
  • При самостоятелен прием с цел поддържане на теглото: 1–3 дъвки дневно.
  • При комбиниран прием с останалите продукти: 1–3 дъвки дневно.

 

Противопоказания:

Прекомерната консумация може да предизвика слабително действие! Продуктът е източник на фенилаланин! Не се препоръчва при деца, бременни и кърмещи жени.

 

  • Екстрактът от зелен чай проявява висока ефективност при редукцията на теглото и намаляването на обиколката на талията. Съдейства за активизиране на обменните процеси и ограничаване натрупването на нови мазнини. Участва в регулирането на продукцията на глюкоза в черния дроб и повишава чувството за ситост.
  • Екстрактът от гуарана допринася за по-доброто отделяне на топлинна енергия от организма. Гуараната спомага за ускоряване на обменните процеси в организма. Съвременните клинични изследвания доказват благотворното въздействие на гуараната в подобряването на умствената дейност, намаляването на умората и поддържането на жизнеността и младостта.

 

СЪСТАВ

КОЛИЧЕСТВО
в 1 драже

Екстракт от зелен чай (Camellia sinensis extract)

4,51 mg

Екстракт от гуарана (Guarana Extr.)

3,86 mg

Подсладители:

ксилитол, манитол, малтитол, сукралоза, ацесулфам;

 
ИЗПЪЛНИТЕЛНА АГЕНЦИЯ ПО ЛЕКАРСТВАТА

Разрешително № АП-1007

за търговия по интернет