Wee Baby стерилизатор 4 в 1

В наличност
68365
87.22 лв.
Опаковка
1 брой
Баркод (EAN)
8690797109363

Wee Baby стерилизатор 4 в 1

 

Wee Baby уредът 4 в 1 осигурява 4 различни начина на употреба: 1. Подгряване на мляко, 2. Затопляне, 3. Сокоизтисквачка, 4. Стерилизиране.
Уредът се използва за загряване на бебешка храна (супа, каша и други) и за поддържане на равномерна температура на вода или мляко. Термостатът осигурява постоянна температура за поддържане на храната топла.

 

Функция 1: Подгряване на мляко

  • Налейте 150 мл вода в нагревателя преди употреба.

  • Вариант 1: Поставете бутилката с преварена вода в нагревателя, покрийте с капака и завъртете термостата. По време на подгряването ще се включи светлинен индикатор, който се изключва автоматично при достигане на постоянна температура 40-47°С. След това вземете шишето и поставете необходимото количество мляко на прах.

  • Вариант 2: Поставете бутилката с мляко в нагревателя, покрийте с капака и завъртете термостата. По време на подгряването ще се включи светлинен индикатор, който се изключва автоматично при достигане на постоянна температура 40-47°С. След това можете да нахраните бебето.

Функция 2: Затопляне на храна

  • Налейте 150 мл вода в нагревателя преди употреба.
  • За приготвяне на бебешки ориз: Налейте преварена вода е чашата за храна, поставете я в нагревателя и покрийте с капака. Завъртете термостата. По време на подгряването ще се включи светлинен индикатор, който се изключва автоматично при достигане на постоянна температура 65-85°С. След това изсипете в купата на бебето и разбъркайте.
  • За затопляне на бебешка храна: Поставете бутилката, чашата или купата с бебешка храна в нагревателя, покрийте с капака, завъртете термостата. По време на подгряването ще се включи светлинен индикатор, който се изключва автоматично при достигане на постоянна температура 65-85°С. След това можете да нахраните бебето.

Функция 3: Сокоизстисквачка

  • Върху горната част на чашата за храна поставете сокоизстисквачката.
  • Нарежете портокал (или друг плод) на 2 части и поставете едното парче върху сокоизстисквачката и го завъртете. По този начин сокът ще потече в чашата за храна.
  • Ако е необходимо да загреете сока поставете чашата в нагревателя за бутилки и завъртете термостата.

Функция 4: Стерилизиране

  • Налейте 40 мл вода в нагревателя преди употреба. От количеството на водата се определя продължителността на стерилизация. Можете да стерилизирате 1 бебешка бутилка или биберон, лъжица и други аксесоари. Поставете капака и завъртете термостата. По време на нагряване ще светне светлинният индикатор. Когато той изгасне, може да вземете бутилката/аксесоарите и да ги използвате.

 

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg