АКТИВЕН ХЕМИЦЕЛУЛОЗЕН КОМПОНЕНТ (AHCC) капсули

В наличност
56460
107.99 лв.
Опаковка
120 капсули

АКТИВЕН ХЕМИЦЕЛУЛОЗЕН КОМПОНЕНТ (АХЦЦ) капсули

AHCC

 

АНСС се произвежда в Япония по специална технология от иновативната високотехнологична компания Amino Up Chemical Co.

Към настоящия момент по данни на производителя продуктът се използва в над 700 клиники по света като средство за подпомагане на имунната система и общото състояние на организма при различни заболявания, свързани с нарушаване функцията на имунната система.

Едни от най-честите заболявания , свързани с нарушаване функцията на имунната система са онкологичните заболявания, диабет, хепатит, автоимунните заболявания, инфекция с различни вируси като например HPV и други.

При различни онкологични заболявания се нарушава и функцията на имунната система. АНСС може да се използва като съпътстващо средство   (успоредно)   с конвенционалната химиотерапия, лъчетерапия и др. при пациенти с различни онкологични заболявания с цел подпомагане на функцията на имунната система в борбата със заболяването.

Най-честите странични ефекти при провеждане на химоитерапия или лъчетерапия са :  гадене, повръщане, косопад, безапетитие и обща отпадналост. Те често се понасят трудно от пациентите. От направените клинични наблюдения се установява, че АНСС би могъл да спомогне за облекчаване на тези оплаквания.

 

Приемането на AHCC по време на химиотерапия:

  • Подпомага  поддържането в оптимални граници броя на белите кръвни клетки
  • Подпомага функциите на черния дроб , свързани с детоксикацията на организма
  • Спомага при облекчаването на страничните ефекти на химиотерапията като гадене, повръщане , косопад и др.
  • Спомага  при подобряването на  апетита
  • Няма установени странични ефекти
  • Може да доведе до подобряване качеството на живот

 

AHCC може да се използва успоредно с конвенционалната терапия при пациенти с рак ,HPV, автоимунни заболявания и др.
 

AHCC е екстракт, получен след култивиране и преработване при специални условия на мицелите на японската гъба, наречена Shiitake. Процесът на култивиране се осъществява в специални контейнери в продължение на 45 дни в екстракт от фибрите на кафяв ориз. АНСС е резултат на патентован процес на култивиране, ензимно дезинтегриране, стерилизиране, концентрация и студено изсушаване.

AHCC е монозахарид със сладникав вкус. Основновна съставка на AHCC е ацетилираният α-глюкан. Молекулната маса на α-глюкана е около 5000 далтона. За сравнение екстрактите от редица други лечебни гъби( например β-глюкан) имат 7-8 пъти по-голяма молекулна маса. Благодарение на ниската си молекулна маса α-глюкана се усвоява много добре от клетките на имунната система, тъй като много по-лесно преминава през клетъчните мембрани и бързо се усвоявя и преработва от различните структури на клетката.

 

Препоръчва се AHCC да се приема и от здрави хора с цел поддържане на имунната система и профилактика. 

 

Начин на приложение:

Многобройните научни изследвания върху влиянието на АНСС при пациенти с рак,  HPV, хепатит, диабет и др. са провеждани при приемането на 1-3g дневно ( 3-10 капсули).

 

По време на многобройните проучвания на AHCC не са установени неблогоприятни странични ефекти при пациентите, приемащи продукта.

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2023 epharm.bg