Hartmann

Hartmann е водеща компания в производството на медицински и козметични изделия с повече от 200 години опит в сферата. За това време тя е успя да се наложи като лидер и да произведе невероятно широк продуктов асортимент, свързан с грижата за здравето. Мисията на Hartmann е непрестанното търсене на нови варианти за подобряване процесите на лечение и създаването на все по-добри продукти. Сред основните цели на компанията са стимулирането на здравеопазването, непрекъснатото подобряване качеството на продуктите и услугите чрез най-съвременните и иновативни технологии. Не на последно място е разработването на бързи, точни и лесни за употреба продукти на достъпни цени.

☇ Прочети повече

Медицинска техника и козметика Hartmann от ePharm

Убежденията на компанията Hartmann кореспондират с тези на ePharm, затова на сайта на нашата онлайн аптека ще откриете голямо разнообразие от продукти на марката. С тях значително ще улесните ежедневните грижи, които полагате за здравето си. Лепенки, маски, пластири, кремове, шампоани, апарати за кръвно и термометри са само част от продуктовия каталог на Hartmann, който ще откриете на сайта на ePharm.

Всички техни медицински и козметични изделия са изработени с внимание към всеки детайл, предлагат безкомпромисно качество и са възможно най-достъпни и лесни за употреба. Не забравяйте, че основна мисия на Hartmann е грижата за здравето да бъде постижима за всеки. Продуктите им са изключително надеждни и точни, без това да бъде за сметка на тяхната функционалност или цена. Те притежават и всички необходими документи и сертификати за качество, което допълнително ви гарантира безпрепятствена употреба, сигурни резултати и положително влияние върху здравословното ви състояние!

Купете медицинска техника и козметика Hartmann на изгодни цени от ePharm

На сайта на ePharm ще откриете изключително голямо разнообразие от продукти на марката Hartmann, които лесно могат да се превърнат в неотменна част от оборудването на домашната ви аптечка. Медицински изделия като лепенки, маски, дезинфектанти и пластири задължително трябва да бъдат винаги под ръка, за да сте подготвени за всяка ситуация. Продуктите на Hartmann са висококачествени и компактни като размер, което ги превръща в чудесно допълнение към багажа по време на пътуване. Медицинската техника на марката е съвременна, прецизна и точна. Апарат за кръвно и термометър са задължителни уреди за всеки дом, тъй като редовното проследяване на тези жизнени показатели е от ключово значение за овладяване на заболяванията.

Независимо от какви продукти се нуждаете, може да бъдете сигурни, че всички, произведени от Hartmann, са с гарантирано съотношение “цена-качество”. За ваша собствена сигурност предлагаме и гаранция, както и опция за връщане в рамките на 14 дена. Не забравяйте, че поръчката ви ще бъде при вас до 48 часа, без да се налага да напускате собствения си дом, а над 70 лв доставката е безплатна.

Покажи от 1 до 24 от 75 поръчки

Филтри
  • ИМЕ
  • ЦЕНА
Product Name
  1. HARTMANN Cosmopor E
    от 9.20 лв.
24
  • 24
  • 48
  • 96
на страница

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg