Microlife

Важно и наложително е да следите редовно жизнените си показатели като пулс и кръвно налягане, както и да полагате грижи за цялостното си здравословно състояние. Без наличието на подходящата медицинска техника това може да се превърне в непосилна задача, а навременното улавяне на проблем ще бъде невъзможно.

Добре е вкъщи да разполагате с всички необходими уреди, за да следите здравословното си състояние сами. По този начин ще знаете дали и кога имате нужда от медицинска помощ. Въпреки че медицинска техника може да се открие и закупи от повечето търговски обекти, ви съветваме да се доверите на сигурен и доказал се с времето производител. Microlife е сред лидерските имена в сферата.

☇ Прочети повече

Медицинска техника на Microlife от ePharm

За нас, от ePharm, качеството на продуктите, които получавате, е приоритет. Затова сме се постарали да ви предложим само най-добрата медицинската техника, произведена от водещата фирма Microlife. На нашия сайт ще откриете всичко, от което се нуждаете, за да се погрижите точно, бързо и лесно за своето здраве, и то изцяло в домашни условия.

Microlife е компания, която залага на иновациите и възможно най-съвременните технологии, чрез които максимално да улесни потребителите си при ползването на уредите. Същевременно тя се старае да не използва вредни за околната среда материали. Microlife винаги са били прочути с новаторското си мислене и продукти без аналог на пазара, за което свидетелства и създаденият от тях първи термометър без живак. Може да бъдете сигурни, че, залагайки на медицинска техника на марката Microlife, си осигурявате гарантирано качество, прецизност и надеждност. А още една гаранция за това е, че продуктите на компанията се използват дори в болници.

На сайта на ePharm ще откриете всичко най-необходимо за една домашна аптечка, произведено от Microlife - всякакви видове апарати за измерване на кръвно налягане, термометри за възрастни и за деца, разпрашители, инхалатори, стетоскопи, кантари и др. Независимо от какъв уред се нуждаете, може да бъдете сигурни, че качеството е гарантирано, а употребата - безопасна и лесна!

Купете медицинска техника Microlife на изгодни цени от ePharm

Ние, от ePharm, вярваме, че качествените продукти трябва да бъдат максимално достъпни, тъй като всеки заслужава да се погрижи подобаващо за своето здраве. Поради тази причина сме се постарали да осигурим голямо разнообразие от медицинска техника с марката Microlife на изгодни за българския пазар цени. Независимо дали се нуждаете от термометър за възрастни, или за деца, уреди за облекчаване симптомите на респираторни заболявания, или за измерване на кръвното налягане, при нас ще откриете всичко необходимо за всеки един дом.

Не забравяйте, че при поръчка от онлайн аптеката на ePharm не се налага да излизате от вкъщи, а медицинската техника ще бъде при вас в рамките на 2 дена! В случай че поръчката ви е на стойност над 70 лв, доставката ви е напълно безплатна. За вашето допълнително спокойствие предлагаме и гаранция, както и възможност за връщане в срок до 14 дена. Разгледайте широката гама медицински уреди на Microlife, които предлагаме в ePharm, и със сигурност ще откриете най-подходящите за вас!

Покажи от 1 до 24 от 43 поръчки

Филтри
 • ИМЕ
 • ЦЕНА
Product Name
 1. Microlife BP A2 Basic
  109.00 лв.
 2. Microlife BP A3L Comfort
  от 139.00 лв.
 3. Microlife BP B3 Afib
  Специална цена 147.90 лв. 179.90 лв.
 4. Microlife MT 1622
  10.78 лв.
 5. Microlife MT 16F1
  11.50 лв.
 6. Microlife MT 17 K1
  12.30 лв.
 7. Microlife MT 3001
  7.80 лв.
 8. Microlife MT 50
  6.80 лв.
 9. Microlife MT 550
  17.86 лв.
 10. Microlife MT 850
  19.68 лв.
 11. Microlife NC 100
  99.00 лв.
 12. Microlife NC 200
  97.20 лв.
 13. Microlife NC 400
  89.00 лв.
24
 • 24
 • 48
 • 96
на страница

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg