ФЕМАРЕЛ

Продукт №
48844
В наличност
40,38 лв.

Se-cure Pharmaceuticals

ФЕМАРЕЛ

FEMAREL

 

Фемарел допринася за облекчаване симптомите на менопауза. Препоръчва се приемът на Фемарел да започне още при първите симптоми на менопауза. Фемарел се препоръчва от водещи специалисти по гинекология и женско здраве в цял свят още от момента на своето създаване през 2000 г.Фемарел съдържа комбинация от ленено семе и патентован, ферментирал при специални условия екстракт от негенно модифицирана соя, които допринасят за облекчаване на менструалните симптоми без да имат неблагоприятни ефекти върху тъканите на гърдата и матката. Фемарел съдържа натурален селективен модулатор на естрогенните рецептори (SERM) на растителна основа. SERM се отличава от типичните рецепторни агонисти или антагонисти по това, че има различен ефект в различните тъкани, като по този начин е възможно селективно да се блокират или стимулират естроген-подобни реакции в различни тъкани. Фемарел е продукт на уникален производствен процес, при който не са използвани вредни химикали. Подложен е на строг и цялостен микробиологичен и биохимичен контрол, по време на целия производствен процес. Целта на тази уникална технология е повишаване на бионаличността на полезните съставки. Фемарел не съдържа естроген и не е изофлавонов екстракт. Проучвания върху Фемарел показват, че още през първия месец от започване на приема се наблюдават облекчаване на симптомите на менопауза и усещане за подобряване на общото състояние. Три от всеки четири жени съобщават за облекчаване на досадните симптоми. Клинично проучване на ефектите на Фемарел върху симптомите на менопауза показва подобни ефекти на тези при хормонална терапия, но без страничните ефекти върху тъканите на гърдата или вагиналната лигавица. Тези клинични резултати са постигнати без да се предизвиква промяна в хормоналните нива в кръвта и без промяна в дебелината на ендометриума или други промени в матката. Също така проучванията не показват ефекти върху тъканите на гърдата и матката или върху времето за кръвосъсирване. В друго проучване Фемарел показва изключителна ефикасност върху сухотата във влагалището - подобрение е наблюдавано при 75% от жените в менопауза.

 

Препоръчителна доза:

Фемарел се приема два пъти дневно, една капсула сутрин и една вечер. Капсулата се поглъща с чаша вода. Може да се приема със или без храна. Важно е да приемате две капсули дневно, защото това е необходимата доза за да се постигне оптимален ефект.
Ако сте пропуснали да приемете доза, направете го при първа възможност и вземете следващата в обичайното време. Не вземайте двойна доза, за да компенсирате пропуснатата.

 

Състав:

Всяка капсула съдържа:

  • DT56a (ферментирал екстракт от соя) - 322 mg;
  • Linum usitatissimum (смляно ленено семе) - 108 mg;
  • Капсула (желатин) - 100 mg.

Фемарел е създаден изцяло от натурални съставки и НЕ СЪДЪРЖА генетично модифицирани организми.

Опаковка
56 капсули
ИЗПЪЛНИТЕЛНА АГЕНЦИЯ ПО ЛЕКАРСТВАТА

Разрешително № АП-1007

за търговия по интернет