HARTMANN PermaFoam Sacral

В наличност
55854
16.46 лв.
Опаковка

1х 22.5 х 22.5 см

HARTMANN PermaFoam Sacral

 

PermaFoam Sacral е специално разработена за рани в сакралната област.

 

Хидроактивна полиуретанова превръзка с изключително висока абсорбция, която поддържа влажна среда в раната. Това позволява извършването на автолитичен дебридман и спомага образуването на гранулационна тъкан. PermaFoam притежава специална пенеста структура с отворени пори, която действа на капилярен принцип. Ексудатът се абсорбира от превръзката и се отвежда до повърхността й далеч от раната. По този начин се минимизира риска от мацерация на ръбовете на раната. Изработена в различни размери и варианти.

 

Приложение:

За почистване на неинфектирани рани с умерена  до силна секреция. Стимулира процеса на гранулация особено при хронични рани като варикозни язви или декубитуси. Особено подходяща при лечение на варикозни язви в комбинация с компресивна терапия. За лечение на изгаряния до втора степен.

PermaFoam не се препоръчва при инфектирани рани, рани ангажиращи мускулатура, сухожилия и кости и при изгаряния 3та степен.

 

Начин на употреба:

Когато е необходимо почистете раната преди да поставите прревръзката. Изберете PermaFoam, PermaFoam comfort, PermaFoam sacral или PermaFoam concave, така че превръзката да припокрива ръбовете на раната с около 1-2 см. Колкото раната е по-голяма, толкова повече е необходимо да бъде застъпването. Изрежете излишната част от превръзката, ако това е необходимо.

Свалете предпазната хартиена лента, поставете бялата страна на пенестата подложка върху раната и притиснете надеждно самозалепващите ръбове на превръзката върху кожата.

Още от Hartmann
 1. HARTMANN MoliCare Skin защитен крем
  HARTMANN MoliCare Skin защитен крем
  9.73 лв.
 2. HARTMANN Omniplast
  HARTMANN Omniplast
  от 1.40 лв.
 3. HARTMANN Foliodress маски с ластик
  HARTMANN Foliodress маски с ластик
  8.98 лв.
 4. HARTMANN MoliCare Skin крем за ръце
  HARTMANN MoliCare Skin крем за ръце
  7.15 лв.

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg