HARTMANN Thermoval Duo Scan

Продукт №
42123
ИЗЧЕРПАН
50.50 лв.
Комплекта включва
  • Термометър
  • Батерии
  • Инструкция за употреба
  • Гаранционна катра

HARTMANN  Thermoval Duo Scan

 

Висококачествен инфрачервен термометър за измерване на телесната температура в ухото или на челото. Подходящ за всякакви възрасти и особено за деца над 6-месечна възраст. При правилна употреба устройството дава бързо и прецизни резултати по един комфортен начин. Финалът на всяко измерване се съпровожда от звуков сигнал.

 

Два метода на измерване:

  • в ухото
  • на челото

 

В зависимост от индивидуалните Ви предпочитания, можете да избирате между тези два метода. Термометърът HARTMANN  Thermoval Duo Scan автоматично разпознава дали измерването се извършва в ухото или на челото. Последното поколение в сензорните технологии гарантират висока прецизност при измерване, независимо от метода.

Скоростно измерване, базирано на инфрачервената технология

Сензорът улавя инфрачервената радиация, излъчвана от тъпанчето и/или повърхността на челото и показва резултат в рамките на три секунди.

 

Лесен за употреба

Инфрачервеният термометър HARTMANN  Thermoval Duo Scan е снабден само с два бутона, което го прави изключително лесен и безопасен за употреба. Бутонът 0/1 се използва за включване или изключване на устройството, а бутонът SCAN стартира измерването.

Висококачествена изработка за по-голяма надеждност и издръжливост

Този термометър е изработен в съгласие с препоръките за качество на HARTMANN.

Комплектът включва батерии, които вече са поставени в устройството. Въпреки това лентата за прекъсване на контакта между батериите и устройството трябва да бъде отстранена, като по този начин се гарантира пълният капацитет на батериите преди първоначалната употреба.

ХАРАКТЕРИСТИКИ
Гаранция3 години
ИЗПЪЛНИТЕЛНА АГЕНЦИЯ ПО ЛЕКАРСТВАТА

Разрешително № АП-1007

за търговия по интернет