Шампоани за мазна коса

Мазната коса е състояние, което често се предизвиква от неправилния избор на козметика. Нискокачествената и агресивна такава, която не е създадена от тесни специалисти, обикновено влошава и задълбочава проблема. Освен че здравословният вид на косата и кожата на главата е компрометиран, естетическият също е в недобра форма, а това се отразява и на общото усещане на организма и влияе на самочувствието.

Ето защо е от изключителна важност шампоанът за мазна коса, на който се спрете, да е с висококачествени суровини и съставки в съдържанието си и да има патентовани формули – все белези на козметика с произход от първокласни дерматологични лаборатории, чиято цел е непрестанно усъвършенстване и подобряване на своите продукти.

Прочети повече

Шампоани за мазна коса от ePharm

Шампоаните за мазна коса, които специалистите на ePharm са подбрали внимателно за вас – нашите клиенти, са произведени от световни брандове, които са пионери в създаването на най-добрите измивни формули. Те са щадящи и неагресивни, за да може да се справите успешно с проблема на мазния скалп и склонността към омазняване на косата без проблемът да се задълбочава.

Нежно почистване в дълбочина на вашата мазна коса гарантират шампоани с марки, като Bioderma, DUCRAY, KLORANE, Eucerin, Vichy и др. Можете също да се борите с проблема мазен пърхот, който нерядко съпътства омазняването на косата и скалпа. Предлагат се както течни, така и сухи шампоани за мазна коса, ако имате забързано и напрегнато ежедневие, в което времето ви е ограничен ресурс. Имате възможност да избирате от разнообразни вариации на шампоани, в зависимост от конкретните ви нужди.

Купете шампоани за мазна коса на изгодни цени от ePharm

Ние, от ePharm, гарантираме, че цените на всички наши шампоани за мазна коса са разумни и изгодни. За сметка на това получавате висококачествена медицинска козметика. Нашите специалисти са готови да ви направят професионална консултация, ако не сте убедени към кой шампоан да се насочите за вашата мазна коса и кожа на главата.

Доставката на направената от вас поръчка в онлайн магазина на ePharm се случва до 48 часа и ще пристигне в избран от вас час. Не е нужно да губите ценното си време в чакане на опашки пред физическа аптека – с ePharm необходимите лекарствени и козметични продукти пристигат удобно до прага на входната ви врата. Когато поръчате артикули над 70 лева, получавате безплатна доставка, скромен жест от нас за това, че избирате онлайн аптеката на ePharm. Разгледайте нашите предложения за шампоани за мазна коса и направете своята поръчка сега!

1 продукт

Филтри
  • Позиция
  • ИМЕ
  • ЦЕНА
  • Количество
Product Name
24
  • 24
  • 48
  • 96
на страница

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2022 epharm.bg

0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2022 epharm.bg