Шампоани за суха коса

Сухотата в краищата на косата може да се дължи на заобикалящата ни среда и най-вече на неправилния избор на шампоан.

Ако не знаете как да се справите с този неприятен проблем, то ePharm е тук, за да ви предложи шампоани за суха коса, с които косата ви ще се усеща отново мека като коприна.

Прочети повече

Шампоани за суха коса от ePharm

ePharm ви предлага богата гама от професионална грижа за суха коса, съобразена изцяло с нуждите на всеки един потребител. Партнираме си само с доказали се производители в областта, което гарантира и за щадящия и полезен състав на шампоаните за суха коса, които предлагаме.

Измежду разнообразните предложения шампоани за суха коса, ще намерите интензивно подхранващи, благодарение на които косата става по-здрава и по-лесна за стилизиране. ULTRA възстановяващи шампоани, които оставят косата копринена и сияйна, без да я утежняват; шампоани за суха и късаща се коса, които ще я заздравят и ще ѝ възвърнат мекотата.

Разгледайте нашия онлайн магазин и поръчайте още сега, за да се уверите сами в професионалното качество на продуктите, които ви предлагаме. Гарантираме ви, че след употребата на шампоаните за суха коса, косата ви ще се изпълни с живот и блясък!

Купи шампоани за суха коса на изгодни цени от ePharm


Ние, от ePharm, ви предлагаме шампоани за суха коса, без парабени и силикони, с професионално качество и на изгодни цени!

Възползвайте се и поръчайте още сега! Доставяме в цялата страна и то в най-кратък срок!

18 продукта

Филтри
 • Позиция
 • ИМЕ
 • ЦЕНА
 • Количество
Product Name
 1. DUCRAY EXTRA-DOUX Шампоан
  от 6.90 лв. 8.90 лв.
 2. KLORANE ПРОМО Грижа за суха коса и кожа
  Специална цена 24.90 лв. 31.20 лв.
 3. KLORANE Твърд шампоан с манго
  Специална цена 14.78 лв. 18.48 лв.
 4. KLORANE Твърд шампоан с овес
  Специална цена 14.78 лв. 18.48 лв.