Sendo ADVANCE 3

В наличност
53905
от 159.00 лв.
Комплекта включва
 • Апарат за кръвно
 • Маншет
 • АДАПТЕР
 • Батерии
 • Калъф за съхранение
 • Инструкция за употреба
 • Гаранционна карта
 • Кухненска везна

Прецизното и редовно измерване на жизнени показатели като пулс и кръвно налягане е от изключително значение за проследяване на цялостното здравословно състояние. С помощта на електронния апарат SENDO ADVANCE 3 това вече няма да бъде трудна и времеемка задача.

Какво представлява електронният апарат за кръвно налягане SENDO ADVANCE 3

SENDO ADVANCE 3 представлява висококачествен и изключително точен електронен апарат за измерване на кръвно налягане и пулс. SENDO е едно от водещите имена в производството на медицинска техника, а апаратът модел ADVANCE 3 отговаря на всички международни изисквания и стандарти за качество. Японската технология, благодарение на която апаратът SENDO ADVANCE 3 предоставя толкова прецизни резултати, е ключът и към дългия му експлоатационен период.

Какви са предимствата на SENDO ADVANCE 3

Основните предимства на електронния апарат SENDO ADVANCE 3 са следните:

Съвременен дизайн и технология

SENDO ADVANCE 3 е изработен от висококачествени и природосъобразни материали. Японската технология осигурява бързо, лесно и изключително точно измерване на жизнените показатели. Кутията за пренос също не отстъпва по качество, тъй като е изработена да бъде максимално здрава и да предпазва апарата от външни наранявания. Едно от основните предимства на SENDO ADVANCE 3 е неговият хипоалергенен маншет, който е нежен за кожата и не предизвиква раздразнения и зачервявания.

Лесна употреба

Електронният апарат за кръвно SENDO ADVANCE 3 е изключително лесен за употреба. С натискане на един бутон ще получите точни резултати за честотата на вашия пулс и показателите на кръвното ви налягане. Това го превръща в идеален уред за употреба от всички възрастови групи. Не забравяйте, че за най-точен резултат трябва правилно да поставите апарата на бицепса и да останете в спокойно и неподвижно положение.

Дълъг експлоатационен период и гаранция

Японската технология гарантира прецизно измерване на общото състояние на сърдечно-съдовата система, както и дълъг експлоатационен период на продукта. Правилното функциониране на електронния апарат SENDO ADVANCE 3 е гарантирано от Европейското дружество по хипертония. За ваше допълнително спокойствие при поръчка на SENDO ADVANCE 3 от онлайн аптека ePharm получавате и гаранция.

Основни функции на апарата за кръвно SENDO ADVANCE 3

Сред основните и най-важни функции, които апаратът за кръвно SENDO ADVANCE 3 притежава, е възможността за анализ на сърдечната честота. Именно аритмичният пулс обикновено е сигнал за наличието на по-сериозен здравословен проблем. Тази технология се нарича HIRA и е съкращение от Heartbeat Irregularity Rate Analysis. Важно е да отбележим, че всяко отклонение от нормата се записва в паметта на SENDO ADVANCE 3.

Ето и кои са наличните са 4 нива на риск при аритмичен пулс:

 • Ниво 0: Няма индикация;
 • Ниво 1: Ниско - Аритмичен пулс се появява рядко. Проверявайте редовно;
 • Ниво 2: Високо - Бъдете предпазливи! Обърнете внимание на стойностите;
 • Ниво 3: Опасно - Обърнете внимание на стойностите.

Чрез тази технология може да бъдете напълно сигурни, че електронният апарат ще засече всякакво отклонение от нормите на вашия сърдечен ритъм. Това ви позволява да вземете адекватни и навременни мерки относно грижата за вашата сърдечно-съдова система.

Свръхпрецизността и намаленият риск от човешка грешка се повлияват и от начина на поставяне на апарата. SENDO ADVANCE 3 разполага с индикатори, които ще ви сигнализират, ако маншетът е поставен неправилно, а също и ако бъде засечено движение по време на измерване.

Купете електронен апарат за измерване на кръвно налягане SENDO ADVANCE 3 на изгодни цени от ePharm

Може да се сдобиете с многофункционалния и удобен за употреба електронен апарат за измерване на кръвно налягане SENDO ADVANCE 3 чрез бърза и лесна поръчка от онлайн аптеката на ePharm. Добавянето на тази медицинска техника към домашната ви аптечка притежава множество предимства, едно от които е изгодната цена. В рамките на 48 часа може да получите своя апарат SENDO ADVANCE 3 с 5-годишна гаранция, безплатна доставка и 14-дневен срок за връщане.

 

Анализ на честотата на аритмичен пулс

Анализ на честотата
на аритмичен пулс

Клинично утвърден според последните протоколи

Клинично утвърден
според последните протоколи

Лесен за използване - само с един бутон

Лесен за използване
- само с един бутон

редупреждение за неправилно поставен маншет

Предупреждение за
неправилно поставен маншет

5 години гаранция

5 години гаранция


HIRA (HEARTBEAT IRREGULARITY RATE ANALYSIS):
АНАЛИЗ НА ЧЕСТОТАТА НА АРИТМИЧЕН ПУЛС

 

Технологията зад функцията HIRA отчита и анализира наличието на аритмичен сърдечен ритъм. Веднъж засечен, всеки аритмичен пулс се запаметява от апарата. В момента, в който в паметта се натрупат седем записа, HIRA ще анализира всеки следващ отчетен аритмичен пулс, ще определи степента му на аритмичност спрямо скала от четири предварително зададени нива и ще подаде съответно съобщение към екрана на апарата.

HIRA технология показва 4 нива на риск, в зависимост от честотата:

Ниво 0: Няма индикация
Ниво 1: Ниско – Аритмичен пулс се появява рядко. Проверявайте редовно.
Ниво 2: Високо – Бъдете предпазливи. Обърнете внимание на стойностите.
Ниво 3: Опасно – Обърнете внимание на стойностите.


КЛИНИЧНО ОДОБРЕН ОТ
ЕВРОПЕЙСКОТО ДРУЖЕСТВО ПО ХИПЕРТОНИЯ

 

Прецизността и надеждността на SENDO ADVANCE 3 са потвърдени от European Society of Hypertension (Европейско дружество по хипертония) в съответствие с последните протоколи на организацията.


НАМАЛЕНА ЧОВЕШКА ГРЕШКА,
УВЕЛИЧЕНА ПРЕЦИЗНОСТ

 

Най-важните фактори за точно измерване са запазването на покой и правилното поставяне и затягане на маншета. И двете вече са по-лесно постижими благодарение на последните нововъведения от инженерите на SENDO ADVANCE 3:

  • индикатор за грешка при неправилно поставен маншет
  • индикатор за грешка при движение

ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ

 

Новата кутия за пренос на SENDO Advance 3 е изработена от специална защитна пяна, облицована в екокожа. Компактният и изчистен дизайн на кутията и използваните в нея високотехнологични и природосъобразни материали предлагат по-добра защита на апарата и увеличават работния му живот.

Изцяло новият хипоалергенен маншет също е произведен от модерни, високотехнологични материали, които не съдържат латекс и метал и са подходящи дори и за най-чувствителните типове кожа.

ХАРАКТЕРИСТИКИ
Тип на апаратаАвтоматичен (за над лакът)
Метод на измерванеОсцилометричен
Размер на маншетаM (22 ÷ 32 см) или L (31 ÷ 45)
Индикатор за аритмияДа
Връзка с компютърНе
ПаметДа, 60 измервания
АдаптерДа (в комплекта)
Размер на дисплеясм
ЗахранванеБатерии: 4 х 1.5V, тип "АА"
Обхват на измерване (налягане)40 ÷ 279 mmHg
Обхват на измерване (пулс)40 ÷ 180 удара/мин.
Точност (кръвно налягане)±3 mmHq
Точност (пулс)±5%
Размери140 mm x 60 mm x 105 mm
Теглоkg
Гаранция5 години
Още от Sendo
 1. Sendo ADVANCE 2
  Sendo ADVANCE 2
  125.00 лв.
 2. Sendo ECONOMY
  Sendo ECONOMY
  от 89.40 лв.
 3. SENDO Адаптер
  SENDO Адаптер
  19.00 лв.

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg