Sendo

Измерването на кръвното налягане и пулса е процедура, която трябва да бъде извършвана редовно. В противен случай рискувате да не забележите наличието на проблем в сърдечно-съдовата система, за който аритмията и показателите извън норма са ясен знак. Ние, от ePharm, знаем колко трудно и времеемко може да бъде ежедневното мерене на кръвно с неудобни и неточни апарати, затова ви представяме продуктите на японската марка Sendo. Съчетанието между лесна употреба и качествена технология, гарантираща изключително точни резултати, превръща Sendo в една от най-търсените марки апарати за кръвно в световен мащаб.

☇ Прочети повече

Апарати за кръвно Sendo от ePharm

Апаратите за измерване на кръвно налягане на японската марка Sendo се отличават със съвременен дизайн, множество функции и наличие на всички стандарти за качество. Затова сме се постарали да ви предложим възможно най-голямо разнообразие от продуктите на лидера в областта на медицинската техника, чрез които значително да улесните ежедневното проследяване на жизнените си показатели. Независимо дали се нуждаете от механичен, автоматичен или електронен апарат за кръвно налягане Sendo, в нашата онлайн аптека със сигурност ще откриете най-подходящия за вас.

Важно е да отбележим, че всички апарати с марката Sendo са изключително прецизни, но и компактни. Удобният им размер позволява лесното им съхранение и пренасяне дори по време на пътуване. По този начин ще бъдете подготвени за всяка ситуация, а изработените от природосъобразни материали здрави кутии ще предпазят апарата от наранявания. Не забравяйте, че колкото и прецизни да са апаратите на Sendo, за най-точни резултати трябва да спазвате инструкциите за употреба и да поставите маншета правилно. В противен случай е възможно отклонение от реалните стойности. Същото важи и ако не сте в покой, докато измервате своите кръвно и пулс.


Сред основните предимства на японските апарати за кръвно налягане Sendo е възможността за запаметяване и анализиране на показателите. Също така можете да разчитате на сигнализацията при повишено кръвно налягане или пулс, както и при неправилно поставен маншет или движение по време на измерване. Апаратите са внимателно изработени така, че маншетите да бъдат подходящи и за най-чувствителната кожа, а технологията им на употреба да позволява използването им от всички възрастови групи. Друго основно предимство на апаратите за кръвно Sendo е дългият експлоатационен период, осигурен от икономичната японска технология, чрез която уредите работят.

Купете апарати за кръвно налягане Sendo на изгодни цени от ePharm

За нас, от ePharm, е най-важно да бъдете удовлетворени от своята поръчка, затова сме се постарали да подберем само най-добрите и удобни апарати за кръвно налягане Sendo. На техните качества, множество функции, здравина и точност отговаря и достъпна цена. Не забравяйте, че, възползвайки се от нашата онлайн аптека, може да поръчате висококачествен японски апарат за кръвно Sendo, без да се налага да напускате уюта на собствения си дом. Поръчката ви ще бъде при вас в рамките на 48 часа, като при сума над 70 лв доставката е безплатна, а връщането е възможно до 14 дена. За вашето допълнително спокойствие предлагаме и гаранция. Разгледайте предлаганите от нас апарати Sendo и превърнете меренето на пулса и кръвното в бърза и лесна дейност.

10 продукта

Филтри
 • ИМЕ
 • ЦЕНА
Product Name
 1. Sendo ADVANCE 2
  125.00 лв.
 2. Sendo ADVANCE 3
  от 159.00 лв.
 3. Sendo ECONOMY
  от 89.40 лв.
 4. Sendo SMART 2
  99.00 лв.
 5. SENDO маншет
  от 49.00 лв.
24
 • 24
 • 48
 • 96
на страница

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg