Omron

Японската технология, която Omron използва, несъмнено е успяла да превърне компанията в един от най-популярните производители на медицинска техника в световен мащаб. Основна цел на марката е да предостави възможност на всички свои потребители да водят пълноценен и активен живот. Това е лесна и постижима задача, когато на разположение са техните медицински изделия. Продуктовият им асортимент е изключително богат, а уредите им се използват дори в болници и медицински центрове, което е гаранция за тяхното качество и точност. Omron е на първа позиция в света по производство на висококачествени, иновативни и лесни за употреба апарати за измерване на кръвно налягане.

Освен със стремежа си към здравословен и активен начин на живот, Omron са популярни и с непрестанното усъвършенстване и добавяне на все по-нови и иновативни продукти към асортимента си от медицински изделия. Ако сте в процес на търсене на висококачествена медицинска техника, с която да следите здравословното си състояние, задължително разгледайте продуктите с марка Omron.

☇ Прочети повече

Медицинска техника Omron от ePharm

На сайта на ePharm ще откриете огромно разнообразие от някои от най-качествените и доказали се във времето продукти на Omron. Постарали сме се да ви предложим най-нужните за всеки дом уреди - термометри, инхалатори, апарати за кръвно, кантари, маски, крачкомери и др. Продуктите, които компанията произвежда, са изцяло посветени на мисията на Omron да подтиква хората към загърбване на нездравословните навици и воденето на активен начин на живот. Всички те са изключително компактни и подходящи за съхранение както у дома, така и по време на пътуване. Прецизността на резултатите, както и съотношението “цена-качество”, са гарантирани от Omron.

Медицинското оборудване за терапия и здравен мониторинг е основен фокус на Omron, като компанията определено е сред челните позиции на производителите в областта. Благодарение на непрестанния стремеж към подобряване и използване на иновативни японски технологии, марката несъмнено ще продължи да бъде лидер на пазара, а качеството на продуктите ще нараства все повече.

Купете медицинска техника Omron на изгодни цени от ePharm

Възползвайте се от удобството на нашата онлайн аптека и оборудвайте дома си с най-важните медицински уреди, за да поддържате добро здравословно състояние. Може да бъдете сигурни, че на разнообразния продуктов каталог с медицинска техника Omron отговарят и изгодни за българския пазар цени. Защото качествените продукти трябва да бъдат достъпни за всеки, а основна цел на компанията е да помогне на своите потребители в изграждането на здравословни навици.

Закупувайки медицинска техника Omron от нашия сайт, можете да сте спокойни, че ще получите напълно оригинален продукт. В рамките на 48 часа поръчката ви ще бъде при вас, а доставката е безплатна при сума над 70 лв. Въпреки че качеството е гарантирано, когато става въпрос за продукти на Omron, предлагаме и гаранция и опция за връщане в рамките на 2 седмици. Защитете здравето си още сега и заложете на продуктите на Omron, от които се възползват милиони хора по света, за да изградят здравословни навици.

Покажи от 1 до 24 от 80 поръчки

Филтри
 • ИМЕ
 • ЦЕНА
Product Name
 1. Omron BF 511B-E
  219.40 лв.
 2. Omron BF 511T-E
  198.74 лв.
 3. Omron CompAIR Pro компресорен инхалатор
  Специална цена 198.36 лв. 208.80 лв.
 4. Omron COMPLETE 2 in 1
  Специална цена 379.06 лв. 399.00 лв.
 5. Omron DUOBABY компресорен инхалатор
  Специална цена 141.36 лв. 148.80 лв.
 6. Omron EVOLV
  319.00 лв.
 7. Omron Gentle Temp 521
  103.09 лв.
 8. Omron HBP 1120
  515.40 лв.
 9. Omron HBP 1320
  756.50 лв.
 10. Omron HN 286
  56.42 лв.
 11. Omron HN 289
  от 49.50 лв.
24
 • 24
 • 48
 • 96
на страница

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg