MAGNAVITS | МАГНАВИТС ДЖУНИЪР ЗА МОМИЧЕТА таблетки Magnalabs

В наличност
63146
19.82 лв.
Опаковка
30 таблетки
Баркод (EAN)
0279170156385

МАГНАВИТС ДЖУНИЪР за момичета таблетки Магналабс

MAGNAVITS JUNIOR for girls tablets Magnalabs

 

МАГНАВИТС ДЖУНИЪР представлява мултивитамини и минерали – научно разработена формула за деца. МАГНАВИТС ДЖУНИЪР  се използва за поддържане работата на имунната система, поддържане на концентрацията и стимулиране на когнитивните способности при учене, добро зрение и здрава опорно-двигателна система. МАГНАВИТС ДЖУНИЪР осигурява всички необходими витамини и минерали за правилното развитие на младия организъм. МАГНАВИТС ДЖУНИЪР е подходящ за деца от 2 до 12 години. МАГНАВИТС ДЖУНИЪР е с вкус на банан – приятен за децата.

Комбинацията на мултивитамини и минерали помага за запълване на хранителните пропуски, причинени от недостатъчния прием на витамини от храната или неодстиг на витамини и минерали в следствие на засиления растеж и развитие на организма. Служи за поддържане на баланса в организма и стимулира естествения имунитет. Едно от предимствата на мултивитамините е, че съдържат точно необходимата препоръчителна дневна доза от много витамини и минерали едновременно. Комбинацията от витамини и минерали от А до Я, специално изготвена за деца, подпомага развитието на мозъка, способностите за учене, защитава зрителния апарат и подсилва функцията на имунната система.

 • Комбинацията от витамини А, С, Е, К, D3 и група В са от съществено значение за правилното функциониране на имунната система, добрата памет и концентрация и доброто зрение.  Антиоксидантният ефект на витамините предпазва соматичните клетки на организма от вредното окисление на свободните радикали. Витамините от група В играят решаваща роля в клетъчните метаболитни процеси, които превръщат храната в енергия, а витамин B12 (кобаламин) стимулира развитието на червените кръвни клетки, които пренасят кислород до мозъка.
 • Минералите цинк, йод и селен са от съществено значение за нормалното протичане на  всички естествени биохимични процеси в детския организъм. Приемът в достатъчно количество осигурява правилно развититие на всички органи и ситеми от ранна детска възраст.

 

Състав:

Витамин С

50

mg

Ниацин (Витамин В3)

8

mg

Витамин Е

6

mg α-TE

Пантотенова киселина (Витамин В5)

3

mg

Zn/Цинк

2,5

mg

Витамин В6

0,7

mg

Рибофлавин (Витамин В2)

0,7

mg

Тиамин (Витамин В1)

0,55

mg

Витамин А

400

µg

I/Йод

75

µg

Фолиева киселина

100

µg

Se/Селен

10

µg

Биотин

25

µg

Витамин К

6,25

µg

Витамин Д3

2,5

µg

Витамин В12

1,25

µg

 

Начин на употреба:

 • 1 таблетка дневно – сутрин.

Основна цел на ePharm е да се грижи за здравето на всички, затова при нас ще откриете витамини и минерали за деца. Погрижете се и за собственото си здравословно състояние и тонус с нашите витамини за възрастни

Още от Magnalabs
 1. ZOPIDORM | ЗОПИДОРМ капсули Magnalabs
  ZOPIDORM | ЗОПИДОРМ капсули Magnalabs
  Специална цена 13.86 лв. 17.33 лв.
 2. BONUREL | БОНУРЕЛ капсули Magnalabs
  BONUREL | БОНУРЕЛ капсули Magnalabs
  Специална цена 18.55 лв. 23.20 лв.

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg