MAGNAVITS | МАГНАВИТС ЗА ТИЙНЕДЖЪРИ МОМИЧЕТА таблетки Magnalabs

В наличност
63144
19.82 лв.
Опаковка
30 таблетки
Баркод (EAN)
0279170156569

МАГНАВИТС ЗА ТИЙНЕЙДЖЪРИ - момичета таблетки Магналабс

MAGNAVITS TEENAGERS for girls tablets Magnalabs

 

Комбинацията на мултивитамини и минерали помага за запълване на хранителните пропуски, причинени от недостатъчния прием на витамини от храната или неодстиг на витамини и минерали в следствие на засиления растеж и развитие на организма по време на пубертета. Служи за поддържане на баланса в организма и стимулира естествения имунитет. Едно от предимствата на мултивитамините е, че съдържат точно необходимата препоръчителна дневна доза от много витамини и минерали едновременно.

  • МАГНАВИТС ЗА ТИЙНЕЙДЖЪРИ МОМИЧЕТА представлява мултивитамини и минерали – научно разработена формула за юноши.
  • МАГНАВИТС ЗА ТИЙНЕЙДЖЪРИ МОМИЧЕТА се използва за поддържане работата на имунната система, поддържане на концентрацията и стимулиране на когнитивните способности при учене, добро зрение и здрава опорно-двигателна система.
  • МАГНАВИТС ЗА ТИЙНЕЙДЖЪРИ МОМИЧЕТА осигурява всички необходими витамини и минерали за правилното развитие на младия организъм.
  • МАГНАВИТС ЗА ТИЙНЕЙДЖЪРИ МОМИЧЕТА е подходящ за деца от 12 до 18 години.

Комбинацията от витамини и минерали от А до Я, специално изготвена за тийнейджъри момичета, подпомага развитието на мозъка, способностите за учене, защитава зрителния апарат и подсилва функцията на имунната система

  • Комбинацията от витамини А, С, Е, К, D3 и група В са от съществено значение за правилното функциониране на имунната система, добрата памет и концентрация и доброто зрение.  Антиоксидантният ефект на витамините предпазва соматичните клетки на организма от вредното окисление на свободните радикали. Витамините от група В играят решаваща роля в клетъчните метаболитни процеси, които превръщат храната в енергия, а витамин B12 (кобаламин) стимулира развитието на червените кръвни клетки, които пренасят кислород до мозъка.
  • Минералите цинк, йод и селен са от съществено значение за нормалното протичане на  всички естествени биохимични процеси в подрастващия организъм. Приемът в достатъчно количество осигурява правилно развититие на всички органи и ситеми, които претърпяват промени през пубертета.
  • Fe2+ - Желязото е съществен компонент от молекулата на хемоглобина – белтъкът, който пренася кислород до клетките. Липсата на кислород може да доведе до развиване на анемия, особено при подрастващи момичета, при които за пръв път се появява менструален цикъл. Достатъчният прием на желязо осигурява оптимални концентрации на хемоглобин в еритроцитите.

 

Състав:

Витамин С

50

mg

Ниацин (Витамин В3)

8

mg

Витамин Е

6

mg α-TE

Fe2+/Желязо2+

5

mg

Пантотенова киселина (Витамин В5)

3

mg

Zn/Цинк

2,5

mg

Витамин В6

0,7

mg

Рибофлавин (Витамин В2)

0,7

mg

Тиамин (Витамин В1)

0,55

mg

Витамин А

400

µg

I/Йод

75

µg

Фолиева киселина

100

µg

Se/Селен

10

µg

Биотин

25

µg

Витамин К

6,25

µg

Витамин Д3

2,5

µg

Витамин В12

1,25

µg

 

Начин на употреба:

  • 1 таблетка дневно – сутрин

Основна цел на ePharm е да се грижи за здравето на всички, затова при нас ще откриете витамини и минерали за деца. Погрижете се и за собственото си здравословно състояние и тонус с нашите витамини за възрастни

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg