Противогъбични

Гъбичните инфекции, наречени още микози, са причинени от гъбички — плесени или дрожди. Те най-често се появяват по кожата и по ноктите на краката и/или ръцете. В някои случаи обаче могат да се разпространят в гърлото, устата, белите дробове, пикочните пътища и др. Гъбичките са повърхностни, кожни или подкожни. Първият вид най-често инфектира косата или кожата, не е опасен и често пациентите не разбират веднага за състоянието си.

☇ Прочети повече

Вторият тип гъбични инфекции не засягат живи тъкани, но са причина за появата на различни промени в организма. Те засягат ноктите, косата и кожата. Подкожните микози се проявяват след имплантиране на етиологичния агент в подкожната тъкан. Инфекцията се развива бавно и е по-рядко срещана в сравнение с останалите видове. В зависимост от типа микоза симптомите варират — сърбеж, обрив, зачервяване, оцветени или напукани нокти, бели петна в устата и/или гърлото и др. Лечението на гъбичките е възможно чрез прием на противогъбични лекарства. То се предписва след консултация със специалист, която е силно препоръчителна при поява на първите симптоми. Правилното лекарство за гъбички улеснява оздравяването на организма и потиска растежа на микоза.

Какви лекарства за гъбички ще откриете в ePharm?

В онлайн аптека ePharm ще намерите разнообразие от лекарства за гъбички по ноктите. Кремът Cannaderm MYCOSIN спира растежа на гъбичките и бактериите, като облекчава симптомите на парене, сърбеж, зачервяване и неприятна миризма. Съдържа билкови екстракти като розмарин, бял равнец, конопено масло, ментол и чаено дърво, които предпазват сухата и чувствителна кожа от развитие на гъбични инфекции. Ако посещавате редовно плувни басейни или често носите тесни и затворени обувки, можете да сте склонни към поява на гъбички по ноктите. При наличието им спреят Fungi Spray подпомага ограничаването на тяхното разпространение, като създава усещане за комфорт, свежест и мекота. Той служи като превенция от развитие на инфекции и е полезен за хората с груба и напукана кожа на стъпалата. Диабетиците и тези, чиито крака често се изпотяват, също са предразположени към микоза и биха могли да използват продукта, за да се справят с проблема.

Купете противогъбични лекарства на изгодни цени от ePharm

Ние, от ePharm, сме се постарали да ви предложим качествени противогъбични лекарства на достъпни за българския пазар цени. Не забравяйте, че за поръчка от нашата онлайн аптека не се налага да напускате комфорта на собствения си дом. По този начин ще си набавите нужните лекарства от уюта на жилището си, без да рискувате здравето си или това на близките си. Независимо какви продукти ще изберете от нашия сайт, бъдете сигурни, че съотношението “цена-качество” е напълно гарантирано. За поръчки над 49 лв доставката е безплатна, като поръчката ви ще бъде при вас в рамките на два работни дни.

21 продукта

Филтри
 • Позиция
 • ИМЕ
 • ЦЕНА
 • Количество
Product Name
 1. ЕКЗОДЕРИЛ крем
  от 10.50 лв.
 2. ЛАМИЗИЛ крем
  от 17.84 лв.
 3. ОНИКОФИКС лак против гъбички по ноктите
  Специална цена 28.87 лв. 33.97 лв.
 4. ФУНГИТЕР лак за нокти FORTEX
  Специална цена 27.06 лв. 30.76 лв.
24
 • 24
 • 48
 • 96
на страница

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg