Facebook Pixel

  • Crazy Days

AQUASOURCE ПЛОДОВА ЕНЕРГИЯ

Продукт №
56647
В наличност
Special Price 54.46 лв. 60.50 лв.
AquaSource
Опаковка
40 грама

АКВАСОРС ПЛОДОВА ЕНЕРГИЯС МАКУЙ БЕРИ И АКАЙ БЕРИ

AQUASOURCE BERRY POWER

 

Голямата сила и синергия на малките плодове:

Ползите от дребните плодове като необходим елемент от ежедневната хранителна порция са добре описани. Държавният университет на Оклахома заяви, че "данните подкрепят препоръката дребните плодове да бъдат приети като основна група плодове за здравословна за сърцето диета" (март 2010 г.).
Причината, поради която тези плодове се смятат за изключително полезни е по-скоро в хранителната синергия на целите плодове, отколкото само в потенциалните ползи от самите антиоксиданти, въпреки че, може би, точно те са най-добре познатите предимства.

 

Антиоксидантната сила на плодовете:

Според проучване, проведено неотдавна във Финландия, приемът на дребни плодове, богати на антиоксиданти, може да удвои нивата на полифенолите (антиоксидантите) в кръвта. Тези впечатляващи резултати ни предоставят изследвания, проведени с истински хора, а не просто в епруветки; дължат се на бионаличността на хранителните вещества в тези плодове (Raika Koli et al, Journal of Agricultural and Food Chemistry, януари 2010 г.).

 

Хранително съдържание на органичните растения:

Нашите плодове се добиват изключително по органичен път – от поникнали и израснали местни растения (с изключение на морския зърнастец). Доказано е, че растения, виреещи по този начин, имат дори двойно по-високо съдържание на естествени минерали, в сравнение с натурализираните видове (Maria A et al, Минерално съдържание на шест диви вида плодове, виреещи в Аржентина - на север от Андите и Патагония, май 2008 г.). 

 

Лиофилизация:

Дребните плодовете са може би сред най-богатите на хранители вещества плодове, но начинът, по който тези хранителни вещества се запазват, също е от огромно значение. Много от тези плодове са най-зрели само в определени периоди на годината и затова е необходимо точно тогава да се събират и съхраняват. Лиофилизацията (сушене чрез замразяване) позволява на хранителните вещества да бъдат запазени и така да могат да се ползват през цялата година. Всъщност е доказано, че нивата на лиофилизираните хранителни вещества в една порция замразени дребни плодове могат да бъдат дори по-високи от тези в пресните (изследване на ягоди, проведено от Отдела по здравеопазване в окръг Монтгомъри, Кларксвил, Тенеси, САЩ, юни 2010 г.).

 

За кого може да е полезен:

Доказателствата сочат, че за оптимизиране на доброто здраве е полезно към храната да се включват и богати на антиоксиданти храни и особено дребни плодове. Продуктът Плодова Енергия на AquaSource е препоръчителен за всички над 5-годишна възраст като отличен начин за включване на тази полезна група храни към ежедневната диета. Препоръчителен е, особено в комбинация със Супер Антиоксидант, за тези, които имат динамичен и напрегнат начин на живот, както и за тези, които ежедневно изпитват физически натоварвания.

Продуктът съдържа следните плодове в прахообразна форма: органични, лиофилизирани макуй бери и акай бери; смес от органични, лиофилизирани горски плодове (диви черни и червени боровинки, касис, арония, нар, диво дребно черно грозде, кисели череши, плодове от див бъз, червени и черни малини) и плодове от морски зърнастец.

 

Съдържание:

Лиофилизиран  макуй бери на прах, Лиофилизиран акай бери на прах, Лиофилизирани горски плодове – смес (диви черни и червени боровинки, касис, арония, нар, диво дребно черно грозде, кисели череши, плодове от див бъз, червени и черни малини) Плодове от морски зърнастец на прах , Капсула: Растителна целулоза

 

Указания за употреба:

От 1 дo 3 мерителни лъжички дневно..

ИЗПЪЛНИТЕЛНА АГЕНЦИЯ ПО ЛЕКАРСТВАТА

Разрешително № АП-1007

за търговия по интернет