BIO-ESSENZ + CAMU-CAMU сироп LivQ
BIO-ESSENZ + CAMU-CAMU syrup LivQ
БИО СИРОП С ФЕРМЕНТИРАЛИ РАСТИТЕЛНИ ЕКСТРАКТИ С КАМУ-КАМУ LivQ
Висококачествена хранителна добавка допринася за нормалното функциониране на организма. За суперимунитет и енергиен метаболизъм – високо съдържание на витамин С. Стимулиране на имунитета, енергията, общия физически тонус, ензимния баланс, регулаторните процеси в тялото, психическата функция. Изключително богатата формула на продукта включва супер концентрат от млечна киселина, добре усвоими фибри, натурални витамини, особено витамин С, минерали, важни вторични хранителни вещества, ценни аминокиселини и най-вече бионалични молекулярни градивни елементи от: ябълки, грейпфрути, лимони, кайсии, смокини, концентрат от арония, орехи, зелен фасул, боб мунг, шипки, лук, кълнове (грах, леща), броколи, ацерола (1%), къдраво зеле, брюкселско зеле , кокосови орехи, леща, копър, овесени ядки, ленено семе, чушка, слънчогледови семки, артишок, грах, кафяво просо, целина, джинджифил, , маково семе, магданоз, амарант, куркума, плюс екзотичния плод каму-каму. Каму-каму (Myrciaria dubia) е малък, кисел плод, който расте на храст, роден в тропическите гори на Амазонка в Южна Америка, особено в страни като Перу, Бразилия, Колумбия и Венецуела. Известен е с изключително високото си съдържание на витамин С, поради което се налага като суперхрана. Плодът обикновено е червен или лилав на цвят и е с размерите на череша (до размерите на лимон). Въпреки че не е толкова широко известен или широко достъпен като някои други плодове, каму-каму придоби популярност заради потенциалните си ползи за здравето и хранителната си стойност. Често се използва за приготвяне на сокове, конфитюри и добавки поради високата си концентрация на витамин С, желязо, фосфор и калциеви микроелементи. Влиза в състава на различни растителни формули на хранителни добавки за подпомагане на нормалния енергиен метаболизъм, силна имунна функция и подобрени умствени функции. Ферментацията е метаболитен процес, който включва превръщането на органични съединения, обикновено захари, в други продукти с помощта на микроорганизми като бактерии, дрожди или гъбички. Този процес е бил използван от хиляди години в различни култури за производството на широка гама от храни и напитки.
- Действа като мощен имуностимулатор
 - Помага за естествен преход при смяната на сезоните, предпазва от грип и настинка
 - Естествен източник на натурален витамин С
 - Подобрява антиоксидантната защита
 - Има мощен енергизиращ ефект
 - Действа при рецидивиращи дихателни и чревни инфекции
 - Грижи се за осигуряване на здравословна чревна флора
 - Подпомага ензимния баланс и регулаторните процеси в тялото
 - Помага срещу отпадналост и умора
 - Поддържа отличен метаболизъм
 - Помага за прочистването на тялото от натрупани токсини
 - Регулира алкално-киселинния баланс
 - Намалява нивата на възпаление
 - Ускорява времето за възстановяване при боледуване
 - Подобрява състоянието при остри хронични състояния
 - Осигурява повишена работоспособност и жизненост
 - Стимулира работата на мозъка, повишава фокуса и концентрацията
 - Подобрява настроението и психичната функция
 
Състав:
| 
 Енергийна стойност  | 
8.1/ 1.9 kCal | 
| 
 Мазнини  | 
< 0.01 g | 
| 
 От които наситени  | 
< 0.01 g | 
| 
 Въглехидрати  | 
0.34 g | 
| 
 От които захари  | 
 0.11 g  | 
| 
 Протеини  | 
 0.09 g  | 
| 
 Сол  | 
 0.007 g  | 
| 
 Витамин С  | 
 16 mg  | 
- Вода, ябълки, грейпфрут, лимон, кайсия, смокиня, концентриран сок от арония, орехи, зелен боб, боб мунг, шипка, лук, кълнове (от грах и леща), броколи, ацерола (1%), кейл, брюкселско зеле, кокосов орех, леща, копър, овес, ленено семе, сладък пипер, слънчогледови семена, артишок, грах, кафяво просо, целина, джинджифил, каму-каму (0.3%), семена от мак, магданоз, амарант, куркума.
 - 
Не съдържа: Изкуствени аромати, консерванти, лактоза.
 
Начин на употреба:
- По 10 мл 1-2 пъти дневно, преди хранене или сън.
 



