BIODERMA ABCDerm solaire Слънцезащитен минерален крем

ИЗЧЕРПАН
46376
27.50 лв.
Опаковка
50 грама

BIODERMA ABCDerm Solaire

БИОДЕРМА АБСДерм Солeр

 

Слънцезащитен минерален крем

 

 В съответствие с отговорността на ABCDerm за дерматологична сигурност, ABCDerm Solaire слънцезащитен минерален крем SPF 50+ е специално създаден да защитава лицето и тялото на децата от слънцето. 

ABCDerm Solaire слънцезащитен минерален крем SPF 50+ защитава от изгаряне и предпазва от непоносимост към слънцето благодарение на неговата максимална ефективност срещу UVB лъчите и ненадминато му действие срещу UVA лъчите. Неговата минерална формула намалява риска от непоносимост, причинена от употребата на химични филтри. Изключителният патент Cellular BIOprotecion®* осигурява максимална защита за клетките на кожата. Флуидна текстура. Отлична толерантност.

*Патент на BIODERMA

 • Без аромат
 • Без парабени
 • Без химични филтри
 • Хипоалергенен
 • Водоустойчив

Разработен в съответствие с "Педиатрична харта за дерматологична сигурност" на BIODERMA.

Продуктите от гамата ABCDerm са разработени според следните изисквания:

Сигурност: Минимизиране на риска от алергични реакции чрез внимателен подбор на съставките, като се изключват тези, които не са доказано безопасни. Използват се аромати без алергени.

Ефикасност: Подбор на най-чистите молекули в оптимални дози, за да се постигне дерматологично доказана ефикасност и изцяло да се запази кожния баланс.

Толерантност: Използване на ограничен брой подбрани съставки, за да  гарантира безопасност и комфорт.

Контрол: Проследяване на всички наши продукти на всеки етап от процеса на производство до мястото на продажба с цел да се гарантира абсолютна безопасност при употребата им.

 

Приложение

Нанесете равномерно и обилно преди излагане на слънце.

Нанасяйте повторно на всеки 2 часа и след влизане във вода или подсушаване с кърпа.

Не излагайте бебета и малки деца на действието на слънчевите лъчи. Слагайте шапка, слънчеви очила и тениска. Избягвайте излагането на слънце между 11 и 15 часа. Прекаленото излагане на слънце може да навреди на тяхното здраве. От хигиенни съображения, препоръчваме да затворите добре продукта след употреба.

 

Съставки

CYCLOPENTASILOXANE, WATER, ZINC OXIDE, TITANIUM DIOXIDE, CYCLOHEXASILOXANE, POLYGLYCERYL-3 POLYDIMETHYLSILOXYETHYL DIMETHICONE, BUTYLENE GLYCOL, DIMETHICONE, ETHYLHEXYL PALMITATE, GLYCERIN, PEG/PPG-18/18 DIMETHICONE, ALUMINA, DIMETHICONE/METHICONE COPOLYMER, SODIUM CHLORIDE, ECTOIN, MANNITOL, STEARIC ACID, PENTYLENE GLYCOL, XANTHAN GUM

ХАРАКТЕРИСТИКИ
СерияABCDERM
Още от BIODERMA
 1. BIODERMA Atoderm Крем душ
  BIODERMA Atoderm Крем душ
  31.60 лв.
 2. BIODERMA Cicabio Крем SPF 50+
  BIODERMA Cicabio Крем SPF 50+
  25.92 лв.
 3. BIODERMA ABCDerm Change intensif Крем
  BIODERMA ABCDerm Change intensif Крем
  17.50 лв.

0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2023 epharm.bg