Facebook Pixel

DUCRAY CREASTIM лосион против косопад

Продукт №
47053
В наличност
Special Price 87.70 лв. 97.70 лв.
Ducray
Опаковка

2 х 30 мл

ДЮКРЕ Креастим лосион против косопад

Ducray Creastim anti-hair loss lotion

 

Реакционният косопад се наблюдава основно при жени, вследствие на стрес, след раждане, смяна на сезоните, едновременен прием на медикаменти или емоционален шок.

 

Свойства:

Лосионът против косопад Креастим, богат на креатин, тетрапептид и витамини е адаптиран отговор при реакционен косопад.

Тази комбинация от активни съставки действа като истински “катализатор”  на фазата на растеж на косъма, като благоприятства развитието на клетките на космената луковица, доставяйки им необходимите енергийни елементи и стимулирайки основните фактори за поддържането на фазата на растеж на косъма и микроциркулацията на скалпа.

Така, косата е гъста и подсилена, косопадът е редуциран, а космената маса нараства. Леката текстура на лосиона позволява оптимално проникване, без да омазнява косата. Още от първите нанасяния, косата възвръща своята сила, жизненост и обем Неговата формула с много добра толерантност е подходяща и за най-чувствителния скалп.

 

Начин на употреба:

Нанасяйте 10 пулверизации 3 пъти седмично върху сух скалп. Масажирайте добре, за да спомогнете проникването на лосиона. Без изплакване. Избягвайте да нанасяте шампоан в следващите 2 часа след използването на лосиона. Периодът на употреба трябва да продължи минимум 2 месеца. Една опаковка е предназначена за 2 месечен пълен курс на употреба.

 

Предупреждение при употреба:

Да не се впръсква в очите. Да не се вдишва. Да се използва в добре проветриви помещения. Да не се поглъща. Само за външна употреба. Дане се употребява при деца и юноши.

Тестван под дерматологичен контрол.

 

Опаковка:

2 флакона х 30 мл

ИЗПЪЛНИТЕЛНА АГЕНЦИЯ ПО ЛЕКАРСТВАТА

Разрешително № АП-1007

за търговия по интернет