Facebook Pixel

ELUDRIL разтвор за уста

Продукт №
25062 25061 339
В наличност
от 7.90 лв.
Pierre Fabre
Опаковка
  • 90 мл
  • 200 мл
  • 500 мл

ЕЛУДРИЛ разтвор за уста

ELUDRIL MOUTHWASH SOLUTION

 

Микробните плаки образуват невидим филм, който постепенно се натрупва върху повърхността на зъбите след всяко хранене. Веднъж отложени там, те се колонизират от хиляди микроорганизми, за които хранителните остатъци са идеална среда на тяхното развитие. Ако микробната плака не се отстрани напълно при четкането на зъбите, следва процес на минерализация на плаката и тя се трансформира (само за няколко дни) в зъбен камък, прикрепен към емайла на зъбите. Наличието на микробни плаки нарушава здравето на венците и предизвиква възпапение, зачервяване или кървене от венците. Тези симптоми могат да бъдат съпроводени от оток и болка. Хлорхексидинът е отлично познат и широко използван в продуктите за орална хигиена. Неговото действие предотвратява натрупването на плака и зъбен камък. Специфичното и продължително действие на Хлорхексидин помага за възстановяването на здравето на венците и устата.

 

Свойства:

Елудрил вода за уста:

  • Убива микроорганизмите предизвикващи поява на зъбна плака.
  • Предотвратява зачервяването, отока и слабото кървене.
  • Може да се използва след периодентална хирургия или импланти.

 

Начин на приложение:

Изплакнете устата старателно 3 или повече пъти дневно (според съвета на Вашия стоматолог). Поставете 10 мл и пи 20 мл от Елудрил вода за уста в мерителната чашка и добавете вода до горната линия. За употреба от възрасти и деца над 6 годишна възраст. Да не се гълта.

 

Състав:

Глицерин, алкохол, вода, ароматизатор, хлорхексидин диглюконат 0.1%, хлоробутанол 0.6%, натриев диетилхексил сулфосукцинат, лимонен, ментол. Съдържа хлоробутанол.

ИЗПЪЛНИТЕЛНА АГЕНЦИЯ ПО ЛЕКАРСТВАТА

Разрешително № АП-1007

за търговия по интернет