Formoline L112

Формолайн Л112 таблетки

 

Formoline L112 има над 10-годишна история и се ползва с доверието на хиляди хора в над 30 страни по света заради трайните си резултати и естествения принцип на действие.

Formoline L112 е продукт номер 1 в Германия за контрол и редуциране на теглото!

Ефекти:

 • Намалява абсорбцията на мазнини от тялото ни
 • Намалява абсорбцията на холестерол, съдържащ се в храната
 • Доказана ефективност в клинични проучвания
 • Подходящ за лечение на наднормено тегло
 • Подходящ за диабетици

Активната съставка във Formoline L112 е полиглюкозамин L112 с естествен произход, и представлява фибри, които имат много силен потенциал на свързване на мазнини.

Полиглюкозаминът действа в тънките черва, където свързва голяма част от мазнините, достигащи до храносмилателната система. По този начин Formoline L112 намалява усвояването на мазнините, което нормално се извършва в лумена на тънките черва.

Основното му предимство е, че активната съставка НЕ се усвоява от организма. Следователно Formoline L112 се изхвърля непроменен от организма, заедно със свързаните за него мазнини. Като допълнителен ефект се наблюдава и усещане за ситост, дължащо се на факта, че фибрите увеличават обема си, преминавайки през храносмилателния тракт.

Продължителното и успешното намаление на телесното тегло изисква време и търпение, тъй като ефектът не е забележим след 1 ден. В повечето случаи натрупването на излишни килограми продължава с години. За да загубите 1 кг мастна тъкан, тялото трябва да изгори около 7000 ккал или да намали приемът на калории. Това количество енергия се съдържа например в 778г чиста мазнина.

Основният подход за видимо отслабване комбинира намаляване на приема на калории и по-чести физически натоварвания. Успешната формула за хора, които искат да отслабнат трябва да бъде следната: здравословно хранене, съдържащо 60-80д мазнини на ден, в комбинация с увеличена физическа активност и Formoline L112 за подпомагане на режима на намаление на телесното тегло.Благодарение на способността си да абсорбира големи количества мазнини, намалява усвояването на калории от храната и по този начин води до намаляване на телесното тегло.

 

Начин на употреба:

 • За намаляване на телесното тегло: 2 пъти дневно по 2 таблетки

Приемете Formoline L112 по време на двете най-богати на мазнини хранения. За оптимален ефект приемайте към края на храненето. Не трябва да дъвчете таблетката, а да я приемете с нискокалорична напитка (поне 250 ml), за да осигурите достигането й до стомаха.

 • За дългосрочен контрол на телесното тегло: 2 пъти дневно по 1 таблетка по време на двете най-богати на мазнини хранения. За оптимален ефект приемайте към края на храненето, като не трябва да дъвчете таблетката, а да я приемете с нискокалорична напитка (поне 250 ml), за да осигурите достигането й до стомаха. Formoline L112 може да се приема за дълъг период от време.
 • Допълнителни препоръки при приемането на Formoline L112:

За подпомагане редуцирането и контрола на телесното тегло с Formoline L112 се препоръчва балансирано хранене с прием на мазнини и калории (60 – 80 g мазнини дневно), както и физическа активност.

Тъй като човешкото тяло се нуждае от мастноразтворими витамини (като витамини A, D, E и K), както и от есенциални мастни киселини, препоръчително е да приемате Formoline L112 само по време на 2 от трите основни хранения за деня. Поне едно хранене дневно трябва да съдържа пълноценни масла и мазнини, които да осигурят споменатите витамини и мастни киселини. Допълнителният прием на мултивитаминен комплекс може да допълни нуждите от витамини на вашето тяло.

Препоръчва се пиенето на течности от минимум 2 – 3 литра дневно, когато приемате Formoline L112.

 

Стратегията formoline L112 за здравословно отслабване

Отслабвайте здравословно като допълните своята балансирана диета и програма за физически упражнения с прием на formoline L112. Приемайте по 2 таблетки formoline L112 два пъти дневно с голяма чаша вода, заедно с две от основните Ви хранения, които имат най-високо съдържание на мазнини. По този начин ще спомогнете за по-ефективното си отслабване.

 • Отслабване с вкус

Високоефективният продукт за отслабване formoline L112 Ви помага да отслабнете без да е нужно да се лишите от мазнините като носител на богат вкус. За оптимална загуба на тегло, ние Ви препоръчваме да намалите дневния прием на мазнини до не повече от 60-80g и да обръщате особено внимание на качеството на мазнините, които консумирате, по отношение на набавянето на полезни омега-3 мастни киселини и т.н.

 • Малки цели – голям ефект

Дефинирайте постижими цели, тъй като бързото отслабване напряга организма и не е здравословно. Редовната физическа активност също е много важна за ефективната загуба на тегло и гарантира дългосрочен успех и успешна поддръжка на резултатите.

Ако се очаква да направите драстични промени в диетата и теглото си в дългосрочен план, препоръчително е предварително да се консултирате с Вашия лекар.

 • Поддържане на желаното тегло

Дори и след като сте достигнали целта си, Вие трябва да продължите да следите вашия прием на калории и физическа активност. Така formoline L112 ще има оптимален ефект и ще можете да поддържате лесно и здравословно желаното тегло.

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2022 epharm.bg

0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2022 epharm.bg