HARTMANN Veroval Duo Control

Продукт №
58455|59369
В наличност
137,30 лв.
Overview
При закупуване на HARTMANN Veroval Duo Control получавате два маншета ( М-22-32см и L-32-42см )
Hartmann
Комплекта включва
  • Апарат за кръвно
  • Маншет - М
  • Маншет - L (ПОДАРЪК)
  • Калъф за съхранение
  • USB кабел
  • Батерии
  • Инструкция за употреба
  • Гаранционна карта

HARTMANN Veroval Duo Control

 

Ново поколение апарат за измерване на кръвно налягане над лакът.

 

С помощта на Veroval Duo Control ще можете да измерите стойностите на Вашето кръвно наляген с медицинска точност. Това е възможно благодарение на DUO SENSOR технологията която разчита на два метода на измерване, осцилометричен и аускултаторен.

За безкомпромисна точност на измерването допринася и патентования, снабден с контрол за правилно поставяне Secure fit маншет, както и индикатора за покой на тялото. Сензора 

Чрез големия и осветен дисплей ще можете лесно да разчетете отчетените стойности, а индикатора за околна температура ще Ви подскаже дали помещението е подходящо за измерване.

DUO SENSOR технология


DUO SENSOR технология

Уникалната DUO SENSOR технология комбинира два професионални метода на измерване: Осцилометричен и този на Коротков. Докато повечето автоматични апарати за измерване на кръвното налягане използват само осцилометричния метод, който изчислява артериалния пулс, технологията Duo Sensor измерва и по изключително прецизния метод на Коротков, при който се използва микрофон за запис на сърдечните тонове.

Лекарите използват технологията на Коротков за измерване на кръвното налягане, тъй като тя е изключително надеждна (златен стандарт) и също така осигурява правилни показания при пациенти със сърдечни аритмии. Правилното отчитане на резултатите при измерване по технологията на Коротков с механичен уред изисква специално обучение.

Comfort Air Технология


Comfort Air Технология

Апаратът Veroval® Duo Control осигурява прецизно и внимателно измерване на кръвното налягане на ръката над лакътя и благодарение на специалната технология Comfort Air. Повечето електронни апарати работят на принципа на предварително зададени стойности на налягане в маншета. Чрез технологията „Comfort Air“ приблизителните систолични стойности на кръвното налягане се установяват за всяко отделно измерване още по време на напомпването и въз основа на тях индивидуално се определя и необходимото за измерването налягане при напомпване като се добавят 30 mmHg. Това дава възможност за по-удобно измерване на кръвното налягане на ръката над лакътя.

Сертификати за висока точност:


Сертификати за висока точност:

Високата точност на измераване на кръвно налягане с апарата Veroval® Duo Control е тествана и одобрена от Европейската Асоциация по Хипертония (ESH).

Печат за качество от Немската Лига по Хипертония (DHL)


Печат за качество от Немската Лига по Хипертония (DHL)

Veroval® Duo Control удовлетворява всички необходими спецификации и притежава печат за качество от Немската Лига по Хипертония (DHL).

Печат за качество от Британското Дружество по Хипертония (BHS)


Печат за качество от Британското Дружество по Хипертония (BHS)

Veroval® Duo Control е клинично валидиран от Британското Дружество по Хипертония (BHS).


Veroval® medi.connect:

За да получите прецизни стойности, е изключително важно апаратът за кръвно налягане да бъде позициониран на височината на сърцето. С цел да можете да проверявате дали апаратът за кръвно налягане е на правилната позиция, в него е интегрирана функция за контрол на позицията. Ако видите изписан на екрана символа „ОК“, това означава, че сте намерили правилната позиция.

ХАРАКТЕРИСТИКИ
Тип на апаратаАвтоматичен (за над лакът)
Метод на измерванеОсцилометричен и аускултаторен - "Коротков"
Размер на маншетаM и L
Индикатор за аритмияДа
Връзка с компютър Да, USB кабел
ПаметДа, 2 х 100 (дата и час)
АдаптерДа (опция)
Размер на дисплеясм
ЗахранванеБатерии: 4 х 1.5V, тип "АА"
Обхват на измерване (налягане)40 ÷ 250 mmHg
Обхват на измерване (пулс)30 ÷ 199 удара/мин.
Точност (кръвно налягане)±3 mmHq
Точност (пулс)±5%
Размери mm x mm x mm
Теглоkg
Гаранция5 години
ИЗПЪЛНИТЕЛНА АГЕНЦИЯ ПО ЛЕКАРСТВАТА

Разрешително № АП-1007

за търговия по интернет