Kidzown Пробиотик за деца желирани Webber Naturals

ИЗЧЕРПАН
69429
15.17 лв.
Опаковка

50 желирани таблетки

Баркод (EAN)
625273072693

Kidzown Пробиотик за деца 1 млрд. активни пробиотици желирани таблетки 

Kidzown Probiotic 1 billion active cells 

 

Пробиотик за деца от серията Kidzown™ на канадската марка Webber Naturals спомага за нормалното функциониране на стомашно-чревния тракт. Всяка една вкусна желирана таблетка съдържа 1 милиард активни пробиотици, които поддържат добрия баланс на чревната флора, помагат на организма по-лесно да се справи със стомашно-чревните неразположения, грижат се за подобряване на съпротивителните сили на организма, а за да се приема по-лесно от децата – таблетките имат приятен плодов вкус.

За нормалната функция на имунната система е от изключителна важност да се грижим добре за чревната флора в храносмилателния тракт. Тя се състои от милиарди микроорганизми и бактерии – добри и лоши. А поддържането на баланс между тях е важно за здравето ни.

Добрите бактерии подпомагат храносмилането и усвояването на хранителни вещества, защитават ни от патогенните микроорганизми и участват в синтеза на някои витамини.

 

Състав:

  • Бацилус коагуланс  -  1 млрд. 
  • Глюкозен сироп, захар, пречистена вода, пектин, ябълков сок концентрат, лимонена киселина, натурални аромати (портокал, малина, лимон), натриев цитрат, палмово масло, карнаубски восък, натурални оцветители (екстракт от анато, концентрат от сок на черен морков, антоцианини), царевично нишесте, малтодекстрин.

  • Не съдържа: Изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, млечни продукти, пшеница, глутен, соя, яйца, риба, черупчести, ядки, ГМО.

 

Начин на употреба:

  •  За деца над 3 годишна възраст: Да се сдъвква по 1-2 желирани таблетки дневно.

0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2023 epharm.bg