Хомеопатия

Монопродукти
 
Комбинирани продукти
 

Хомеопатията е система, която се основава на принципа “подобното лекува подобно”. Според нея, когато организмът приема вещество, предизвикващо симптомите на дадена болест, в разредена форма, той може да се излекува от нея.

☇ Прочети повече

Създадена през 18-ти век от немеца Самуел Ханеман, тя е широко разпространена в много страни по света като Великобритания, Русия и Германия. Счита се, че оказва положително влияние при депресия, мигрена, предменструален синдром, зъбобол, гадене, кашлица, хрема, настинка и други. Хомеопатията използва естествени природни съставки за справяне с конкретния проблем, затова е често предпочитана от бременни, кърмачки или хора с алергии. Едни от най-известните натурални хомеопатични средства са беладоната, помагаща за смъкване на висока температура; арниката за облекчаване на болки при синини, травми и възпаления; силика за укрепване на имунната система и игнатия за облекчаване на стреса. Макар хомеопатията да се смята за безвредна и да няма странични ефекти, все пак е нужно да се спомене, че приемът на такъв тип средства трябва да се случва след консултиране със специалист. При употребата на каквото и да е хомеопатично лекарство е необходимо да се спазват указанията и дозата, изписана за тях. Хомеопатията официално не е призната като начин за лечение. Въпреки че има полезни свойства, тя не бива да единственото, което приемате при болести като астма, рак, сърдечни проблеми и други. В такива случаи не трябва да заменя медикаменти, които биха били ефективни срещу борбата с конкретното заболяване. Ако състоянието ви е сериозно, най-добре е да се обърнете към лекар, който да прецени и изпише най-подходящите за вас и вашето състояние лекарства.

Какви продукти за хомеопатия ще откриете в ePharm?

В онлайн аптека ePharm ще намерите разнообразие от хомеопатични продукти. Настинките, грипът и алергиите често са причина за раздразнено гърло и поява на хрема. Използването на хомеопатия при хрема може да подобри състоянието, облекчавайки симптома. ARSENICUM IODATUM помага при хрема, и има благоприятно действие и при атопични дерматити, екземи и сърдечно-съдови заболявания. Друг неприятен често срещан симптом, с който се сблъсквате, когато сте болни, е кашлицата. Освен традиционните сиропи можете да се възползвате от алтернативни варианти. Хомеопатията при кашлица е безопасен начин да облекчите неприятното усещане, което изпитвате. Един от подходящите за това продукти е CARBO VEGETABILIS. Той е средство, полезно при спастична и задушаваща кашлица. Също така CARBO VEGETABILIS се използва при бронхоспазми, астматични кризи и при хронична обструктивна белодробна болест (ХОББ).

Купете хомеопатични лекарства на изгодни цени от ePharm

Ние, от ePharm, вярваме, че хомеопатичните средства трябва да бъдат достъпни за всеки, защото със здравето не бива да се правят компромиси. Затова сме се постарали да ви предложим най-добрите продукти за хомеопатия с доказани качество и ефективност на достъпни за българския пазар цени. Не забравяйте, че за поръчка от нашата онлайн аптека не се налага да напускате комфорта на собствения си дом. По този начин ще си набавите нужните лекарства от уюта на жилището си, без да рискувате здравето си или това на близките си. Независимо какви продукти ще изберете от нашия сайт, бъдете сигурни, че съотношението “цена-качество” е напълно гарантирано. За поръчки над 49 лв доставката е безплатна, като поръчката ви ще бъде при вас в рамките на два работни дни.

Покажи от 97 до 120 от 490 поръчки

Филтри
  • ИМЕ
  • ЦЕНА
Product Name
  1. CANTHARIS 15 CH
    4.63 лв.
  2. CANTHARIS 9 CH
    4.63 лв.
  3. CAUSTICUM 15 CH
    4.63 лв.
  4. CAUSTICUM 30 CH
    4.63 лв.
  5. CAUSTICUM 9 CH
    4.63 лв.
  6. CINA 9 CH
    4.63 лв.
  7. CINNABARIS 9 CH
    4.63 лв.
24
  • 24
  • 48
  • 96
на страница

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg