МЕГАРЕД ФОРТЕ

MegaRed Forte

Екологичният крил е един от най-разпространените и устойчиви организми на земята. Добивът на крил е много под минималните международни одобрени норми за улов. MegaRed Forte е една стъпка напред, тъй като за източник служи само крил от Антарктида, където той е в най-голямо изобилие. Това помага екосистемата да поддържа здрава и устойчива популация на крил. Този продукт е добит от риболовен район, който е независимо сертифициран по стандарта MSC за добре управляван и устойчив риболов.

MegaRed Forte съдържа масло от 100% чист антарктически крил, миниатюрни ракообразни, които живеят в ледените води на Антарктида. MegaRed Forte Омега-3 масло от крил съдържа омега-3 мастни киселини EPA и DHA, които допринасят за нормалната сърдечна функция. Малка мека капсула, лесна за поглъщане.

MegaRed Forte Омега-3 мастни киселини от масло от крил главно са абсорбират и пренасят в клетките на тялото във формата на фосфолипиди. Фосфолипидите са структурната основа на клетъчните мембрани, така че MegaRed Forte фосфолипидите свързани с омега-3 мастни киселини по-лесно се разпознават и усвояват от тялото. Тъй като MegaRed Forte Омега-3 се пренасят във фосфолипидна форма, те нямат привкус на риба. EPA и DHA допринасят за нормалната сърдечна функция. Благоприятният ефект върху сърцето се постига с дневна доза от 250 mg EPA и DHA.

MegaRed Омега-3 масло от крил съдържа омега-3 мастни киселини DHA и ЕРА, които допринасят за нормалната сърдечна функция.

MegaRed Омега-3 масло от крил съдържа масло от 100% чист антарктически крил - миниатюрни ракообразни, обитаващи чистите води на Антарктическия океан.

MegaRed Омега-3 масло от крил съдържа омега-3 мастни киселини DHA и ЕРА, които основно се абсорбират и пренасят към клетките на тялото ви във формата на фосфолипиди. Фосфолипидите образуват структурната основа на клетъчната мембрана, поради което фосфолипидите от MegaRed, заедно с омега-3 мастните киселини, бързо се разпознават и усвояват от вашето тяло.

Състав:

1 капсула съдържа:

  • Омега-3 (масло от крил) - 500 mg
  • EPA - 60 mg
  • DHA - 27.5 mg
  • Фосфолипиди - 200 mg

Препоръки:

Приемайте 1-2 капсули дневно с 1 чаша вода след хранене. Не превишавайте посочената доза. Една капсула MegaRed Forte Омега-3 масло от крил съдържа 500 mg омега-3. Хранителните добавки не са заместител на разнообразното и балансирано хранене и на здравословния начин на живот. Да не се пие алкохол по време на прием на продукта. Не приемайте продукта ако сте алергични към ракообразни (крил).

Опаковка:

  • 20 капсули

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2022 epharm.bg