PHILIPS AC1715/10 Пречиствател на въздух 1000i

В наличност
73040
659.00 лв.

PHILIPS Пречиствател на въздух AC1715/10  10000i

 

Пречиствателя  на въздух AC1715/10 на PHILIPS  пречиства въздуха за по-малко от 10 минути като отстраняване на 99,9% от вирусите, алергените и замърсителите.

  • Пречиства щателно стаи до 78 m2.Той разпределя мощна струя чист въздух към всеки ъгъл на стаята при CADR (скорост на подаване на чист въздух) от 300 m3/h, като пречиства  и Ви предпазва от бактерии, вируси, полени, прах, пърхот от домашни любимци, прахови акари, вредни газове, миризми и други замърсители. Системата почиства 20 m2 само за 10 минути. 

  • Единствено пречиствателите на въздуха на Philips имат 3-слойно филтриране с NanoProtect HEPA, активен въглен и предфилтър за премахване на 99,97% от частиците с размер 0,003 микрона. Технологията NanoProtect HEPA не само улавя замърсители, но използва и електростатичен заряд за привличането им, като почиства до 2 пъти повече въздух от традиционното филтриране с HEPA H13 с по-висока енергийна ефективност .

  • Как работи процесът на филтриране в 3 стъпки:

    • Първият слой, Предфилтърът, улавя по-едрите частици като прах и животински косми.

    • Вторият слой, NanoProtect HEPA филтър PM2.5 (смог) частици; алергени; растителен прашец, акар алергени, животински косми, плесени и гъбични спори, бактерии и вируси, включително ултрафини частици с размер до 0,003 микрона.

    • Третият слой на филтъра с Активен въглен неутрализира неприятни миризми и вредни газове, включително летливи органични съединения.

  • Технологията VitaShield улавя аерозоли и частици, по-малки от най-малкия известен коронавирус . Почти нищо не може да избяга от VitaShield – тя деактивира вирусите и ги улавя вътре. Тествана самостоятелно от Airmid health-group за премахване на до 99,9% от вирусите и аерозолите от въздуха.

  • Професионалният датчик AeraSense сканира точно въздуха 1000 пъти секунда, за да открие вредни замърсители и интелигентно избира правилната скорост за всяка среда. Той показва качеството на въздуха в реално време, показва нивото на алергени и PM2.5 в цифрова форма, както и с интуитивен цветен пръстен.

  • Дългият срок на експлоатация на филтъра означава дълготрайна икономия. Филтрите NanoProtect HEPA на Philips Ви помагат да пестите пари в дългосрочен план в сравнение с други водещи пречистватели на въздух  Може да. проверите индикатора за срока на експлоатация на филтъра в цифровия дисплей на пречиствателите, за да знаете кога е време да смените филтъра.

  • Приложението Air+ осигурява интелигентно функциониране, което гарантира, че дишате чист и здравословен въздух. Приложението следи всички вътрешни и външни замърсители и автоматично регулира работните характеристики на устройството Ви, така че не е нужно да правите нищо. Приложението Air+ Ви позволява да контролирате нещата, докато сте у дома или навън. Контролирайте въздуха у дома с гласа си, като използвате Amazon Alexa или Google Home.

  • Новата самоадаптивна технология, захранвана от изкуствен интелект, Ви предлага още по-интелигентно функциониране . Пречиствателят мисли, обучава се и се самоадаптира към Вашите нужди, така че не е нужно да правите нищо. Той не само реагира на сензорите, но и взема предвид размера на стаята, данните за условията отвън и поведенческите модели. Той автоматично осигурява чист и здравословен въздух, като същевременно поддържа минимални нива на шум и енергия. Можете също така да избирате от 4 x нива на скорост: сън, скорост 1, 2 и турбо, за да контролирате напълно въздушния поток и нивото на звука.

 

Технически данни:

  • Максимална консумация на енергия  27  W
  • Мощност на потребление в режим на готовност  2  W
  • Препоръчителна подмяна на филтъра 12 месеца
  • Резервен филтър FY1700/30
  • Сервизно обслужване  2-годишна световна гаранция

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg