Facebook Pixel

Витаслим ВИТАМИНС

Продукт №
40975
ИЗЧЕРПАН
0.00 лв.
Витаслим
Опаковка
30 капсули

Витаслим ВИТАМИНС 

Vitaslim VITAMINS


Живите витамини Vitaslim VITAMINS са многократно по-силни от обикновените витамини и дават по-бързи резултати. Уникалният мултивитаминен комплекс е направен от биоактивни („живи”) витамини и минерали в естествена среда.

Vitaslim VITAMINS е с подобрена формула, при която полезните вещества са предварително разтворени в маслена среда. Това запазва непокътната естествената сила на витамините и минералите и подобрява тяхната „работоспособност”. Те се усвояват по-добре от организма (патентована технология Licaps® на Capsugel), което допълнително усилва ефективността им.

Vitaslim VITAMINS работи за правилното функциониране на всички системи и органи в човешкото тяло.

Vitaslim VITAMINS повишава имунитета и намалява риска от настинки. Той набавя на тялото всички полезни вещества, които са му нужни. Подобрява оросяването на крайниците и намалява усещането за студени ръце и крака. Помага лицето да не се изчервява, когато рязко се променя температурата.

Подобрява функциите на щитовидната жлеза и мозъка. Нормализира нивата на кръвната захар и хемоглобина. Заздравява костите и зъбите, както и косата, кожата и ноктите.

Vitaslim VITAMINS засилва защитните сили на организма, като тушира проявите на стреса. Намалява главоболието и засилва концентрацията и паметта. Подобрява съня, като повлиява нервната система. Допринася за здравето на очите и подобрява зрението.

Vitaslim VITAMINS възвръща баланса на полезните вещества в организма при хора, страдащи от умора и отпадналост. Активно спортуващите усещат по-слаба мускулна треска и са по-жизнени след тренировка. Осигурява повече енергия и тонус.

Vitaslim VITAMINS значително укрепва организма при стомашно-чревни проблеми. Работи за правилното развитие на плода при бременни и подсилва здравето на майката. Ефективно действа за растежа на децата.

За възрастни по 1–2 капсули дневно. При деца над 3-годишна възраст – 1 капсула дневно.

Противопоказания:

Не са известни. Не се припоръчва при лица с алергия към рибни продукти (капсули от рибен желатин).

Витамин А спомага за поддържане на нормалното зрение. Подкрепя здравето и красотата на кожата, косата и ноктите, като подпомага дейността на протеините колаген и кератин. Антиоксидант.

Витамин В1 съдейства за осигуряването на нормалния растеж при децата. Допринася за нормализирането на апетита и подпомага обмяната на въглехидратите.

Витамин В2 допринася за нормалния метаболизъм на желязото и подкрепя кръвотворната дейност. Способства нормалното зрение и намаляването на чувството на умора. Подкрепя нормалната неврологична функция.

Витамин В3 допринася за намаляването на чувството на умора. Подпомага регулирането на функциите на ендокринната, нервната, храносмилателната и сърдечно-съдовата система. Подобрява мазъчната функция, допринася за поддържането на кожата и лигавицата.

Витамин В5 подпомага дейността на надбъбречните жлези и поддържането в нормални граници на нивата на холестерола и липидите в кръвта. Поддържа функциите на кожата и лигавицата и спомага за забавянето на стареенето.

Витамин B6 подкрепя дейността на сърдечно-съдовата система, костите и паметта. Съдейства за регулиране на холестероловата обмяна. Ценен за поддържането на правилните неврологични функции.

Витамин B9 подпомага правилната функция на мозъка и кръвотворните функции.

Витамин B12 подкрепя кръвотворенето, поддържа правилните неврологични функции. Подпомага нормалната дейност на черния дроб. Подкрепя регенеративните функции на клетките.

Витамин С подпомага имунната дейност (особено важно при епидемична обстановка), дейността на сърдечно-съдовата система, очите и кожата. Спомага забавянето на стареенето.

Витамин D3 съдейства за регулиране нивата на калция и фосфора в кръвта и участва при формирането и минерализацията на костите и зъбите. Това му действие повлиява превенцията и лечението на остеопорозата.

Витамин E антиоксидант, повлиява половите функции и участва в регулацията на образуването на сперматозоиди. Подпомага поддържането на тонуса на кожата и на скелетната мускулатура.

Биотин спомага за обмяната на веществата, за нормалната мозъчна функция, за растежа на косата и за поддържането на кожата.

Калций подпомага поддържането на нормалното здраве на костите и зъбите.

Магнезий допринася за намаляването на умората и за нормалната мускулна функция. Има роля във функциите на мозъка.

Желязо допринася за нормалното образуване на червени кръвни телца и хемоглобин в кръвта. Спомага за нормализирането на преноса на кислород в организма.

Цинк участва в поддържането на здрава коса, кожа и нокти. Подпомага процеса на клетъчно делене. Способства нормалните серумни концентрации на тестостерон.

Флуор спомага минерализацията на зъбите.

Манган спомага за образуването на съединителна тъкан. Подпомага насищането на организма с енергия.

Йод способства нормалната функция на щитовидната жлеза и производството на хормони от нея. Подпомага когнитивната и неврологичната функция в тялото.

Мед съдейства за производството на червени кръвни телца. Подпомага дейността на съединителната тъкан на хрущялите и костите.

Селен допринася за поддържането на здравето на косата и ноктите. Съдейства за нормалното функциониране на щитовидната жлеза.

Хром допринася за поддържането на нормални нива на кръвната захар. Подпомага метаболизма на хранителните вещества.

Коензим Q10 антиоксидант, спомага за забавянето на стареенето. Осигурява собствена енергия за клетките.

СЪСТАВ

КОЛИЧЕСТВО
в 1 и 2 капсули

% RDA*

Витамини

 

 

Витамин А (Ретинил палмитат)

400/800 µg RE

100

Витамин C (Аскорбинова киселина)

40/80 mg

100

Витамин D3 (Холекалциферол)

2,5/5,0 µg

100

Витамин Е (D-Алфа-токоферол)

6/12 mg алфа-ТЕ

100

Витамин В1 (Тиамин мононитрат)

0,55/1,1 mg

100

Витамин В2 (Рибофлавин)

0,7/1,4 mg

100

Витамин В3 (Никотинамид)

8/16 mg

100

Витамин В5 (Калциев пантотенат)

3/6 mg

100

Витамин В6 (Пиридоксин хидрохлорид)

0,7/1,4 mg

100

Витамин В9 (Фолиева киселина)

100/200 µg

100

Витамин В12 (Цианкобаламин)

1,3/2,6 µg

104

Биотин, Витамин Н (Биотин)

25/50 µg

100

Минерали

 

 

Калций (Калциев карбонат)

60/120 mg

15

Желязо (Железен фумарат)

7/14 mg

100

Мед (Меден оксид)

0,5/1 mg

100

Цинк (Цинков оксид)

5/10 mg

100

Флуор (Натриев флуорид)

1,78/3,56 mg

100

Манган (Манганов сулфат)

1/2 mg

100

Магнезий (Магнезиев оксид)

28/56 mg

15

Йод (Калиев йодид)

76/152 µg

100

Селен (Натриев селенат)

27/54 µg

100

Хром (Хром III Хлорид)

20/40 µg

100

Допълнително обогатени с

 

 

Коензим Q10 (Убидекаренон)

5/10 mg

**

Помощни вещества: антиоксидант –
лецитин (фосфатидил холин),
слънчогледово масло

 

 

* Препоръчителен дневен хранителен прием за възрастни
** Не е установен Препоръчителен дневен хранителен прием

Vitaslim

ИЗПЪЛНИТЕЛНА АГЕНЦИЯ ПО ЛЕКАРСТВАТА

Разрешително № АП-1007

за търговия по интернет