PHILIPS AC2729/50 пречиствател и овлажнител за въздух

ИЗЧЕРПАН
63362
Комплекта включва
    • Пречиствател
    • Филтърна система
    • Гаранционна карта

PHILIPS AC2729/50 пречиствател и овлажнител за въздух 2 в 1

 

Визуализирайте и контролирайте своя въздух – навсякъде и по всяко време. Този пречиствател и овлажнител 2 в 1 балансира своите две функции за работа в помещения до 65 m2 срещу замърсители, дискомфорт от сухия въздух, вредни газове, частици, бактерии и вируси.

 

Пречиствател и овлажнител в едно

Philips AC2729/50 пречиства въздуха, като същевременно поддържа комфортно, здравословно ниво на влажност през цялата година – включително режим "Само пречиствател" за дъждовните сезони. Той е ефективен в помещения до 65 m2 със скорост на осигуряване на чист въздух от 250 куб.м/ч и скорост на овлажняване от 500 мл/ч.

Превъзходно премахване на частици и газ

Знаете ли, че въздухът на закрито може да бъде 2 – 5 пъти по-замърсен от този на открито? Замърсители, алергени във въздуха, миризми, летливи органични вещества, бактерии и вируси си намират път до дома ви. Нашата технология за активно филтриране Vitashield IPS премахва частици с размери до 0,003 микрона, което значително намалява излагането ви на замърсяване и алергени.

Чист въздух с NanoCloud

Технологията NanoCloud използва естествен процес на изпарение за добавяне към въздуха на водни молекули с наноразмери. Тези молекули са толкова малки, че разпръскват 99% по-малко бактерии в сравнение с водещи ултразвукови овлажнители, като същевременно предотвратяват образуването на мокри петна и бял прах. Интелигентното управление позволява автоматично поддържане на избраното лично от вас ниво на влажност на закрито.

Контрол върху качеството на въздуха

Philips AC2729/50 мигновено ви уведомява относно качеството на въздуха в помещението с професионална точност. Технологията AeraSense използва патентовани сензори за следене на качеството на въздуха в реално време. Цифров дисплей и светодиоден цветен пръстен осигуряват мигновена обратна връзка и потвърждение както за качеството на въздуха на закрито, така и за влажността. Синя светлина означава, че качеството на въздуха ви е на здравословно ниво.

Лесна поддръжка

С Philips AC2729/50 поддържането на върхова ефективност е бързо и елементарно. Тампонът и предфилтърът за овлажняване се изваждат лесно и изплакват с чешмяна вода. Предупредителни светодиоди ви казват кога е време да почистите предфилтъра или да смените филтъра True HEPA и филтъра с активен въглен.

Свързано решение

Приложението Air Matters работи безпроблемно със серия 2000(i), за да ви осигури контрол от смартфона – с достъпни актуализации в реално време и съвети относно качеството на въздуха на закрито и открито.

Вдишайте разликата

Премахва 99,97% от замърсителите и облекчава дискомфорта от сухия въздух

Премахва бактериите и вирусите

Оптимизирана функция за пречистване ефективно открива и намалява бактериите и вирусите като H1N1 (грип) за по-чист въздух и по-здравословен дом.

Цифров дисплей в реално време на нива на PM2.5 на закрито

Професионален клас сензор с технология AeraSense прецизно открива и бързо реагира дори при най-леката промяна на частиците във въздуха, осигурявайки увереност с обратна връзка за PM2.5 в реално време.

IAI дисплеят показва нивото на опасност на алергените във въздуха в помещението

Технологията AeraSense открива алергените във въздуха в помещението и извежда потенциално ниво на опасност от въздушни алергени на скала от 1 до 12.

Следете, наблюдавайте и управлявайте с вашето приложение за смартфон

С помощта на приложението Clean Home + можете да контролирате вашия пречиствател на въздуха навсякъде, по всяко време. Проверете качеството на въздуха в приложението, за да сте сигурни, където и да сте, и да сравнявате качеството на въздуха в помещението с качеството на въздуха отвън. Можете също така да използвате приложението, за да променяте скоростта на вентилатора и да проверявате състоянието на филтъра.

3 автоматични режима: общ режим, режим за алергени и режим за сън

Този продукт разполага с 3 автоматични настройки за пречистване: общ режим, свръхчувствителен режим за алергени и режим за сън. В режим за сън светлината на дисплея се затъмнява и вентилаторът превключва на най-ниска скорост. Изберете режим, за да оптимизирате производителността спрямо нуждите ви.

Изключително тих за спокоен сън

Уникален аеродинамичен дизайн позволява максимална производителност с минимален шум. В режим за сън той работи почти безшумно за по-чист, по-комфортен въздух, докато спите.

Енергийно-ефективен и рентабилен с по-малко от 1 kWh на ден

Този продукт е енергийно-ефективен и рентабилен, като се нуждае от по-малко от 1 kWh на ден.

Компактен размер и лесно пренасяне с колелца

Размерът е още по-малък в сравнение с един и половина лист хартия A4; лесно се поставя в малки места. Оборудван е и с четири колелца, които улесняват пренасянето.

Премахва 99,97% частици с размер до 0,003 микрона

Революционната технология за пречистване VitaShield IPS доказано намалява 99,97% от свръхмалките частици с размер до 0,003 микрона (800 пъти по-малки от PM2.5), включително вируси, бактерии, полен, прах и пърхот от домашни любимци. Тя предоставя превъзходна скорост на доставка на чист въздух (CADR) от 250 м3/ч. В стая от 65/30 m2* може да пречисти въздуха за по-малко от 17,3 минути.

 

Хигиенично овлажняване до 500 мл/ч

Технологията NanoCloud използва естествен и хигиеничен процес на изпаряване, за да се гарантира ненадмината работа до 500 мл/ч. След като водата се изпари, водната пара става невидима за очите, а по-малките частици имат по-малка способност да пренасят бактерии във въздуха. Тестовете в нашата лаборатория потвърждават, че технологията NanoCloud разпространява 99% по-малко бактерии от водещите ултразвукови овлажнители. Тя също така предотвратява мокри петна и бял прах.

 

Изберете режим "2 в 1" или режим "Само пречиствател"

Превключвайте между режимите "2 в 1" и "Само пречиствател" с натискането на един бутон. Изберете "2 в 1" за по-чист въздух без неудобството от сухия въздух през сухите сезони. Режим "Само пречиствател" изключва функцията за овлажняване, когато не е необходима.

 

Цифров дисплей в реално време на нива на влажност на закрито

Цифровият дисплей осигурява относително ниво на влажност в реално време в стаята, благодарение на интелигентен сензор за влажност, който също така позволява на уреда автоматично да управлява нивото на влажността.

 

4 предварително зададени нива на влажност

Поддържайте постоянно ниво на влажност с автоматичните настройки за влажност. Задайте 40%, 50% или 60% като целево ниво на влажност и овлажнителят автоматично ще се включи или изключи за достигане на желаното ниво на влажност.

ХАРАКТЕРИСТИКИ
Гаранция2 години

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg