Facebook Pixel

Philips AVENT SCD620

Продукт №
60925
В наличност
349.00 лв.
AVENT
Комплекта включва
    • Предавател
    • Приемник
    • Адаптер - 2 броя
    • Инструкция за употреба
    • Гаранционна карта

Philips AVENT SCD620

 

Цифров видео бебефон

 

Philips Avent SCD620 ви позволява да поддържате сигурна и персонална връзка с вашето бебе по всяко време. Слушайте вашето бебе с отлично качество на звука и го наблюдавайте с кристалночист образ (2,7-инчов LCD), независимо дали е ден, или нощ

 

Сигурна, персонална връзка с адаптивната технология FHSS

Уникално сдвояване на слушалката осигурява персонална, сигурна връзка с бебето ви. Съчетан с новата адаптивна технология FHSS (Frequency Hopping Spread Spectrum) за минимални смущения.

 

2,7-инчов екран с висока разделителна способност с кристалночисто нощно виждане

Нека бебето е пред очите ви, ден и нощ, с кристалночисто инфрачервено нощно виждане, което се включва автоматично на тъмно. Наслаждавайте се на съня на бебето си на изключително големия 2,7-инчов цветен екран с висока разделителна способност.

 

Енергоспестяващ ECO режим с индикация за връзка

Включете ECO режима, за да намалите консумацията на енергия, когато в спалнята на бебето е тихо, като същевременно знаете, че имате връзка с него чрез уникалната индикация за връзка. ECO режимът изключва предаването на звук и видео и установява връзка само когато бебето издаде звук.

 

Обхват до 300 метра*

Обхват на закрито до 50 метра*. Обхват на открито до 300 метра*.

 

Максимално време на експлоатация за нощно наблюдение

Малкото акумулаторно родителско устройство ви дава свободата на безжично наблюдение за време до 10 часа, преди да е необходимо повторно зареждане.

 

Останете във връзка с функцията за отговор

Понякога всичко, от което се нуждае вашето бебе, е успокояващият звук на гласа ви. С едно натискане на бутон за тази основна функция можете да се свържете с бебето от всяко място в дома.

 

Спокойните приспивни песнички успокояват бебчето ви

Нищо не може да се сравни с нежната приспивна песен за успокояване на неспокойното бебе. От всяка стая в дома можете да изберете една от 5 успокояващи мелодии, за да помогнете на бебето си да заспи безпроблемно и бързо.

 

Слушайте бебето с ясен звук

Чуйте всеки смях, гукане и хълцане със съвършена чистота. Не само виждайте, но и чувайте бебето си по всяко време с висококачествен, кристалночист звук.

 

Светодиодните индикатори светят, когато вашето устройство е свързано и в обхват

Бъдете винаги информирани, когато бебефонът ви е в обхват и е свързан. Родителското устройство ще ви уведоми, когато бебефонът ви е извън обхват или когато мощността е ниска, като ви помага да се уверите, че сте винаги свързани с бебето си.

 

Изберете най-доброто ниво на звука за мястото, където се намирате

Позволява ви да задавате чувствителността на микрофона на устройството на бебето. Чувствителността на микрофона определя какво ниво на шум вдига устройството на бебето. Например, може да искате да чуете кога плаче бебето ви, но не и кога то бърбори.

ИЗПЪЛНИТЕЛНА АГЕНЦИЯ ПО ЛЕКАРСТВАТА

Разрешително № АП-1007

за търговия по интернет